Треба да добијам на 19ти, понеделник е 20ти - мислите ќе покаже тогаш преку крв ако има? Или рано е? Не знам како ќе издржам. Не можам да му кажам ништо на мм, на никој, освен тука, се плашам да не го разочарам, годинава беше претешка за двајцата ама особено за него пошто најголемиот дел од проблемот е кај него. Убиен беше со месеци. Не можам да го израдувам и после да излезе не било ништо.
Па може и утре ако работат ама страв ми е да не е рано. Утре е 18ти, јас требаше да добијам на 19ти. Реално уште не ми ни касни.
Еве ја мојата бледа линија со утринска урина. Вечерта уште, истиот ден, дигиталниот ми даде ваков резултат . Значи и до тестовите е. Оди преку крв да провериш. Ти ја праќам цела среќа на светов
Мила тестот детектира присуство на хцг хормонот кој се лачи при бременост што значи со господ напред само ќе се зголемува и се ќе биде в ред, во однос на тоа дали да му кажеш на мт ако можеш почекај два дена повтори го тестот тогаш и линијата ќе е потемна. Ќе покаже и преку крв само количеството на хцг ќе е многу мало и не брзај за преглед на гинеколог јас од преголема радост отидов веднаш со тест со бледа црта и преку крв со хцг само 69 и не се виде ни сакус па се разочарав за после две недели од тогаш да слушнам и срце, само позитивна мисла опушти се јас мислам тоа е тоа, те бакнувам
Ja gledaam i jass crtkata jas mislam deka e pozitiven sigorno ama aj ti idi denes proveri si preku krv petok e da ne si vo neizvesnost do ponedelnik oti mislam ke poludis dotogas...te guskam silnoo mila znam kako ti e
Кога ќе видам тестови и кога сите ќе се јавите со позитивна енергија за поддршка, одма добивам желба тест да правам Spoiler: Хихихи будалетинка
@Dear_Thing mene mi se gleda vtora bleda crtka. So ogled na toa sto datumot ti e ponedelnik, nekako normalno mi deluva testov, mislam pozitiven e sigurno, samo sto e porano napraven. Mnogu se raduvam, no ja razbiram i tvojata rezerviranost. Znam...ista bev. Jas bi ti rekla samo kazi mu na maz ti. Neka znae. Zaedno ste vo ova vo sekoj slucaj. Sega ke ti bide mnogu tesko da izdrzis do ponedelnik. Ako imas moznost za mir vo dusa, napravi bhcg utre. Ima vo avicena. Se nadevam deka nema da mi se lutat drugite, eve slika od testovite moi pred 6 meseci. Prviot e na denot koga trebase da dobijam, vtoriot e posle 3,4 dena, treriot e posle 10 dena. Te gushkam
Ајде купувај!! Ја со кола сабајле ко луда до аптека, уште не отвориле што се вика, трчам внатре Дајте два теста!!
И на твојов прв на слика не се гледа убаво И мојот е така, во живо некако повеќе се гледа отколку на камерата. Еве размислувам што да правам...