Ме разнежнивте и расплакавте од савајле..... честитки мила и школска бременост да имаш. Сите да не снема од оваа група...Бакнежи и уживај во периодот што ти следи
Ајјј од бременоста ли е, што ли е, очиве полни солзи.. Ти посакувам лесна бременост! Оди сега да го израдуваш и мт!
Ве сакам сите, жени! Неверојатни сте! И Господ е најневеројатен, НАЈГОЛЕМ. Уште не ми се верува, мајкоооооо моја.
Lele, lele, leleeeeeeeeeee!!!!!!! A za taznovo sto place, ke mi platis!! Dur procitav sledna recenica, se zdrviv! Of mori majko, kolku se raduvam! A bre i ribite sto gi przev mi izgorea samo zjapav vo telefon i ete ti sega,ke jade maceto @Dear_Thing te gushkam silno, najsilno dusa ubva
Смислувај начин на мажето да му кажеш и заедно да се радувате. После и нас да ни пренесеш ...оти ние и така една рудна плачки удривме, втора таман ќе ни легне
Ко ги видов смајлинава салатата ми застана во грло. Уххххххх Официјално честиткиии од се срце Една клоца во гзот и бегај во Труднички
eh se iznaplivav ubo cestitki mila I jas imam uspesna prikazna so slicna maska dijagnoza. Te cekam na druzba vo trudnicki