Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993
    Честиткиииииииии Dear.... јуууууухуууууууууууууу среќни сме за тебееееее!!!!!!!!!:party::party::party::party::party:

На Dear_Thing, podravka и kukla21 им се допаѓа ова.
  2. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    695
    Допаѓања:
    2.661
    Начинот р смислен од пред една година :) возам накај дома со рокната музика, му бладодараам на Бога и си плачам :)

На apple12, simonka93, bebaa и 14 други им се допаѓа ова.
  3. letters

letters Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2014
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    561

:party::party::party::party::party::party::party::party: ЧЕСТИТКИ ГОЛЕМИ ВЛЕЧИ НОГА И ЗА ДРУГИТЕ ВО ТРУДНИЧКИ -ТАКОВ Е ОБИЧАЈОТ.

На Dear_Thing, Bebulleee, Надежна и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    На Dear_Thing му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Ејјј полека со возењето и куцкањето на тел, сега твојот живот има двојно значење :sun: И доста плачеш, не расплака сите тука со позитивна насмевка на лицата (барем на моето :) ) Почни да славиш. Ти посакувам лесна бременост и се најубаво, од срце :*

На bebaa, Dear_Thing, Bebulleee и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Elenche87

Elenche87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.722
    Честитки и од мене и со леснооо

7. Надежна

Надежна Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2016
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.215
    Тек сега се уклучив и читам и страм да ти е @Dear_Thing, остај што се наежив седам и си рикам и јас со тебе, плачам, плачам и ми се чудат по дома што ми е, офффф најмила мила ти посакувам многу лесна бременост, да си галиш меше да си го чуваш и гушкаш. Ти ги посакувам сите убавини на светов душо најмила :l::l::hug::hug::inlove:. Господ е со сите нас не не напушта!

Последна измена: 17 јуни 2016
    На bebaa, Victorian, Dear_Thing и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Надежна

Надежна Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2016
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.215
    Да се надоврзам на тебе хехе Напиши ни ги имињата на сите што се мачиме на папучата и влечине накај труднички сите хахаха да дојдеме по тебе :inlove:

На manako, pink95, Dear_Thing и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Nezna srnicka

Nezna srnicka Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2015
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    32
    Cestitki imaj lesna bremenost

10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.814
    Допаѓања:
    142.222
    Се изнаплакав од радост. Знаеш дека другата година ова време ќе имаш 3-4 месеци бебе? Ајде со лесно :)

На bebaa, kjukli, pink95 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.265
    Допаѓања:
    46.292
    @Dear_Thing честитки и со лесно да си ја износиш бременоста, а за 9 месеци да си се гушкаш со најскапоценото нешто во животот на секоја жена :party: :inlove: :f:

А на сите останати ви посакувам што е можно побрзо да си ги видите посакуваните и најубавите II цртки :)

На Lavica26, Victorian, Bebulleee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. CocaColla

CocaColla Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    458
    Допаѓања:
    841
    @Dear_Thing честитки од срце :l::hug:

гледам нешто многу поголема бројка на постови од таа кога читав последен пат, па вракам назад, вракам, за да сфатам што точно се збори... и се зачитав, па како читам си плачам,ме преплавуваат емоции, не дај боже сеа мм да си дојде од памет ке се извади коа ке ме виде, ама ајде камо сите да видите по 2 цртки ке ве исплачам сите, па кој сака нека ми види (facepalm):lol:

@kukla21 ај и ти прави тест додека не сум измиена, да се доисплачам :P:lol:

На galapce, bebaa, Kristula и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.967
    Ova bese kako na film, site cekaa da go vidat krajot :) Milo mi e sto zavrsi so nappy end:) Cestitki od:l: imaj lesna bremenost, se gledase i na testovite deka si ama ete sega si 100% sigurna. Ne spomna dali imas uste kafeav iscedok? Ako imas prevzemi nesto.:hug::hug::hug:

На bebaa, manako, LadyC и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    695
    Допаѓања:
    2.661
    Добро, значи дојдов дома, си дојдов малку од малку на себе, сега можам да ви раскажам што се случуваше, иако уште не ми се верува, се ми е како да му се случува на некој друг.

Си дојдов домче, потресена нормално, мм доручкуваше нешто. Го оставив човекот да се дојаде пошто знаев дека после нема шанси :D и јас во меѓувреме спремив територија. Извадив од пред година дена маичката што му ја имам купено, пишува на неа This guy is going to be a DADDY, ја здиплив убаво со натписот нагоре, во бебешко чорапче го ставив тестот, во една бебешка мала маичка со лого BATMAN го ставив листот со резултатот од Систина, здиплен внатре и све убав покрив со неговата перница на спална. После се пикнав во веце и со еден фломастер си пишав на стомакот: Hi, Daddy! Can't wait to meet you. Baby и раче како мавта. И си легнувам на спална, пуштам дискретно камера на телефон и викам по него, Ај дојди малку. И доаѓа до врата, што е? Викам абе ај види што имам на стомаков нешто. И ми ја поткрева маицата малку, па уште малку и ме погледнува фаца ШОК ШОК :o Вика, т.е се дере МЕ ЗАЕБАВАШ?!!?? МЕ ЗАЕБАВАШ??!!! ШТО САКАШ ДА КАЖЕШ?!! И почнува да плаче, да си ја фаќа главата. Се расплакав и јас, едвај му покажав што има под перницата, тестот, резултатот од Систина. И во тој шок, збунет беше ваљда многу, тестот стоеше во едно чорапче, а другите не ми ни беа извадени од кеса и вика: Кај му е другото чорапче?? Хахаха, душа! И така си поплакавме уште малку, му кажав све што се дешаваше од сабајле на форумов и секаде и еве уште пробуваме да си дојдеме на себе. Некако не ни се верува на двајцата, како на друг да му се случува, не знам кога ќе легне информацијата комплетно. Не знаеме ни што се следни чекори, ништо...

Сега, ве сакам сите многу, ви благодарам на сите многу за се и од дното на душата ви ги посакувам двете цртки на сите. Ова е само почеток, особено за мене со мојата дијагноза, но секој ден ќе продолжам да му се молам на Бога и за мене и за вас, сите да си дочекаме да си држиме бебчиња во раце - не само двете цртки, туку сите девет месеци да поминат како што треба.

:l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kallias, Mariangel и 58 други им се допаѓа ова.
  15. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Плачам човече...........
    Се наежив, срцки..

На bela.m, majavel1, Cka и 4 други им се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.839
    Честитки @Dear_Thing, со лесно да си ја износиш бременоста, се испорадував и јас за тебе.:sun::l:

На galapce, bebaa, Cka и 3 други им се допаѓа ова.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.340
    Допаѓања:
    278.675
    Темава ја отворам секогаш кога чувствувам дека има убави позитивни вести ,а денес чувствував дека ќе биде ептен позитивна.Ама овој пат и мене ме расплакавте.
    @Dear_Thing честитки,со лесно да ти биде и да ги повлечеш сите другарки од темава!

На simonka93, galapce, bebaa и 3 други им се допаѓа ова.
  18. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

На Jagoda123, Bebulleee и LadyC им се допаѓа ова.
  19. mihael4e<3

mihael4e<3 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2016
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    196
    Девокји ве поздравувам сите и честитам на @Dear_Thing и и посакувам секој ден уште поголема среќа и радост како што ќе и расти стомачето. Чувствувам грижа на совест што во ваков момент пишувам, не би сакала да го украдам нејзиниот момент но навистина молам за совет од сите вас со огромно искуство. Овој месец добив на 10ти јуни, значи 6дена порано од терминот, но бидејќи имам редовен циклус си рекпв можеби затоа што се селиме во нов стан па возбуда некоја..сега по 4дена од завршувањето на циклусот и по сексуален однос ми се појави розеникаво крварење..Некоја идеа дали е опасно?

20. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Денес е цел ден драма срце и јас цел ден плачам од возбуда. :*

На Victorian, DigY, Jagoda123 и 2 други им се допаѓа ова.