Мечка страв тебе не страв. Помочај..... Чекај на вц школка 3мин... И моли се, опп станваш и гледаш | |. Ни кажуваш нас и ние ќе си плачиме од радост и така почнавме сите со ред денеска. М шо велиш?
Сега ќе удрам јас една молитва за @kukla21, @Bebulleee, @pandelka, @bokace, @Nezna srnicka, @Momichka , @Надежна, @*sisi* и за мене и сите останати во темава Таман пред да почнете со тестови да благословам
Ме расплака... Честитки мила, имај со лесна бременост... Баш како на филм колку сте пишале одвај дочитав.... Бравоооооо
I jas planiram utre da pravam pa sto saka neka bide toa ke mi vtor test vo zivot prviot bese pozitiven e segaaa ke vidime utre...
Od najgolema kafedzika sega kafe ne mozam da pomirisam. Nekolku dena pred testot kafeto ne mi bese vkusno. Na gosti kaj majka mi I vikam ne vari kafe nekako ne mi se pie. Po nekolku dena koga I kazav deka ke stane baba mi rece "uste koga ne sakase kafe znaev" inaku devojki izvinete za latinicata ama od mob sum celo vreme pa ne mozam ni kirilica ni site emotikoni da gi stavam. Oti taka ne znam..
@Dear_Thing со среќа Те следев дека до минатиот месец си користела и кломифен за инсеминациите. Знаш дека кломифенот има продолжено дејство и дека големи ти се шансите за близнаци? Абе ова шур чек тестовиве ќе излезат најфуш. Ако не си ставила ефекти на едната слика втората цртка не се познава воопшто. И јас оваков направив-негативен испадна на денот на добивање и тоа со прва мокрача како тебе. И уште немам абер да пробие трет ден ми касни изгледа месецов теткава ме заборави... А тестов со стакленце како се вика? Вториот што си го направила, сакам таков да побарам во аптека...
Се случувало кога сум била под терапија. Ама тогаш и симптомите иделе покасно. Затоа и не сакам уште тест да правам.
Вториот е self clear, подобар е деф. А за близначиња се надевам дека не се оти имам помала матка (еднорога) и нема место две да се доносат до деветти месец, за жал. Ама и едно ми е најдоволно сега за сега, само нека е живо и здраво, да биде све ко што треба во следните 9 месеци
леле бе тажнава фаца кога ја видов ме пресече , Душо ти си доказ дека чуда се случуваат и дека како Господ никој не е.Честитки и лесна бременост,уживкајте и сакајте се мажот ти
Na prodolzen vikend 5 dena grcija. Odmor salam kraj na juli zdravje boze.Sum se iznaplivala denes. Inace 14+5 sum odnosno 15 nedela. Ima vreme da se druzime vo trudnicki A pouzivaj oti za 10 dena doagaat macninite koi za mene seuste se horor.
Кикле чекам сабајле да мочкаш на тест Дур стигнам јас до тест сакам сите од темава да бидете во труднички муабети, па потоа јас на крај клуч да и стаам. Да не постои веќе темава и сите други нови да доагаат во другите теми не тука. Доста беше негативности и плачки од разочарување со години веќе , сакам солзи радосници ете тоа го сакам од се срце Ве гушкам сите
I cestitam od srce na @Dear_Thing , redovno te citav otkako se prikluci na temava i ova e navistina uspeh! Ja pozdravuvam i @kukla21 ,se nadevam i kaj nea ke ima ubavi vesti,ama strpete se mora da i kasni bar 20tina dena inace test ne vi pravi pa sto saka neka e. P.s ako ima nesto sto mene mi smeni vkus- bese kafeto od rana bremenost do 3ti mesec
ЕЕЕееј кој е тој херој што ќе издржи без тест со 20 дена каснење Инаку свеки ми вика немој тест да си правела почекај месец-два ахахахахахаха И и викам ако не да почекам да се породам прво и ми вика што се чудиш ние како на времето бевме да не имаше тестови, нема да ти иде 5-6месеци и тогаш одиш на гинеколог и дознаваш дека за 3 месеци ќе се породиш. Луда работа еј !
Јас рекорд имам срушено изгледа лани 48 дена ми каснеше па ми текна да направам тест. Хахахаха мислев дека ми дошло
Ич не ми е чудно, тестот е ,,изум,, кој го немало у нивно време. Мајка ми не верува у нивната точност додека свеки е убедена дека тоа е измислено колку да има народот пари на што да фрла, они и без тест на времето си знаеле дека се бремени. Али они не се замарале ко нас на колку дена добиваат, па плодни - неплодни. Ако не добијат повеке време бременост е едина причина за тоа.