Кај нас моментално проблем е слабата подвижност на сперматозоидите,а бр .е супер 19 мил/мл,од раб.што ги наброја пие се освен аргинин ама можеме да го вклучиме Ти благодарам за поддршката и искрено се надевам дека сме се поблиску до целта
Јaс две рoдив и вo двете бременoсти сaмo исцедoк имaв кaкo вoдa другo aмa буквaлнo ништo дури ни грaди не ми пoрaснaa a се нaдевaв декa ќе пoрaснaт
Се е исто со исклучок на чудно однесување на градите. Кога се "распуштени" скоро па да немам мака од нив, посебно ако имам иста позиција во лежење. Облечам ли прслуче после многу ми е тешко Друго нема ништо. Скоро па убедена сум дека ќе добијам.
Градите неболат нон стоп со исти интензитет, кога повеќе, кога помалку . Кај мене болката беше бочно, и секогаш била бочно, така да кукле не дај се @*sisi* сакаш да кажеш нешто ајде детали молимте
Хеј маче, јас сум орат за другите дами незнам. Сеа станав од спиење по шо ми изгледа вечер муви ќе бричам. Бацка голема до тебе и бебуш
Кукло како ти е ПМС от? Мене ми е прекрасно, надвор ладничко па можам да уживам. Инаку многу ми е тешко на топло. Гушшш најјак и бацка најјјголема за тебе лепото!
Добра сум срц, не е како некни. Стабилна сум Само градиве ме мачат уште и тоа со другото се справувам. А временцево е топ. Денеска раат го поминав денот надвор свежичко замерак
Jas si chekam, skoro pa sigurna sum deka kje dobijam, rano mi e ushte 7 dena ama gradite kako baloni i me bolat me ubivaat, stomakot me boli kako da kje dobijam sekoj moment, nit iscedok nit nishto, samo grcevi koi me ubivast, sigurna sum deka kje dobijam i porano, ama toa e, prodolzuvam ponataka sega letovo bez klomifen taka mi rekoa bidejki na toplovo od nego cisti se pravele.
Ne bidi sigurna tolku pred vreme. Duri ne ja vidish nema da se otkazish.... Srce junacko Mozi e neshto drugo
Da eve koga mi pominuvaat grcevite mi ide edna ubajna na dushava i sum smirena, pa koga kje me fatat pak trcam vo wc za da vidam da ne sum dobila, od stres i da ne treba kje dobijam predvreme, katastrofa sum celata, samo nadezta posledna umira pa uste 7 dena imam za fantaziranje. Ve gushkam site najsilno so vas sekoj den mi e mnooogu polesen i poopushten
zdravo zenski sakam da ve prasam dali ako kondomot e dupnat so igla moze da se ostane bremena fala mnoguu
Mislam deka ako mazotti doznae deka namarno go dupish kondomot ke se naluti. Sepak treba dvajcata da ja imate taa zelba, ostavi malce olabavi dogovorete se ko ke saka togash. So sila ubavina ne biduva. A ako ostanish trudna daj boze da ostanish i ko ke mu kazish znaesh kakva ke bide reakcijata na soprugot? Toj nema da ti veruva tebe oti znaj deka imate seks so kondom.. Sepak ti si znajsh srekno