Не срцка нема ништо само онака си прашувам да си знам во случај да има. Се надевам како и секој месец па ке видеме има уште време за (не) добивање. Ама знам си дека ке ми дојде, зошто првиот пат кога останав бремена многу ми се гадеше и градите воопшто не ме болеа тек во 6 недела почнав да чувствувам болка,па затоа и нели прашав дали има разлика во симптоми кај една иста жена која што е повеќе пати забременила. Поздрав душо што и да има први ке дознаете.
@*sisi* мила надеж губење никако, ќе те здробам во спротива. Ништо не е изгубено додека не се откажеме, а ние не се откажуваме- видиме мене, му покажувам заби на Декември..мора да веруваме @kukla21 ми се допаѓа развојов на симпомиве, баш како што очекувам
Девојчиња него си имам и друга мака тоа е следново на мм му се појавија такви ситни брадавички на почетокот на пенисот и сега деновие треба да оди на кожен најверојатно ке му ги горат со азот,а и сигурно ке му забранат односи да имаме ( на целата борба па и ова ме стрефи ), а знам дека нели Хпв не пречи за забременување или на плодот дека не е штетно што имам читнато.
Се мислев да те прашам баш како е маже ама ај реков, да не те напнувам..другарка моја забремена со Цин 3, е сега нз дал имаше напраено типизација, ама за биопсија се спремаше знам, после породувањето немаше ништо, се и беше исчистено..
Да сонце знам дека се чисто со породување ама јас мака мачам со тие кондиломи многу се досадни од такт ме вадат. А сега сигурно и ке ни забранат односи веке си немам ум.
подобро нека се исчистат, не се нервирај, не размислувај на времето потрошено без обиди. Биди здрава, тоа е побитно! Ти треба здрава утроба. Во меѓувреме гледај да се опуштиш, посветиси внимание на себе и на она што те исполнувало предходно. Потоа после одредено време нема да размислуваш на правење на дете туку ќе уживаш и оп- бебуш ако ти е за утеха и јас апстинирам - ќе те дружам одредено време
Offf zlatnite jas prv pat slusam za ova metotraksat i ne znam kako bi ti pomognala, no neli sekako najdobro da gi slusame lekarskite soveti i ke uspeeme znam i jas i site ostanati . Sekogas patot do uspehot e trnliv, no ke go izodime i ke stasame do celta. Znaes kako velam jas : Sekoj problem dokolku ima resenie ( ne e problem bidejki neli ke se resi) a dokolku nema resenie togas dzabe se nervirame. Samo pozitivna misla i se ke bide ok <3
Сериозна тема и одлука е ова. Мора двајцата да сакате бебе и да сте спремни да го изгледате па да ,,го направите,,. Замисли ти да не сакаш а маж ти да те тера да родиш. Инаку јас утре одам на проверка на хормони на 13та ден. Потоа ке се договорам со докторката што понатаму...
Go napraviv receptot so smokvi i maslinovo maslo.Pa sega me interesira kako se cuva na ladno i temno mesto go staviv neznam dalu taka treba zatoa prasuvam i drugo od koj den na ciklus se pie?