Ne src utre sabajle kje go povtoram, no popladnevo se cuvstvuvam nekako bezveze ako ne dojde vesterkata pa zatoa mi e maka
Ajde zeni iskustvo so kodilomi da i pomogneme na @*sisi* jas neznam nekoja sto imala pisete i dali e toa toa da odi po lekari sigurno ceka odgovori. Ve pozdravuvam najmili dami
Според сликите што ги видов на нет, не ми изглеа ко кондилом, кратко читнав теорија, вели дека се појавуваат во групи а ти имаш едно само израснато, ми текна и дека другарка ми коа ги имаше, повеке беа, не само 1 и сите наеднаш и се појавија, али секој си е случај за себе. Консултирај си се со доктор да си бидеш на раат. @ANGIE1 честитки и со лесно.
Сиси јас не гледам тука кондилом. Доколку имаш плоблем со тоа , зашто не одиш на горење? Сестра ми Димитров во Ремедика ја оперираше дури она имаше и на грлото од матката. Сега си имам внука од 9 месеци.
Ај ако знае некој да ми кажи, за колку време на ГАК даваат резултат од тумор маркери и од спермограм.
Јас настинав , затната сум . Дури 10 дена кичма ме боли па еве со лепенки за болки од Зегин сум, па пече и си офкам. Бев во Струга и не си поминав нешто нај нај , се до разболев. Чекам да видам дали ќе добијам нормално , или пак хормони. Тоа е од мене
Ми каснеше 6 дена .. Ама имам нередовна менс и се дешавало да касни по две недели затоа овој пат не го сватив озбилно ..
@bokace @Надежна @CocaColla @Bebulleee @ANGIE1 @pandelka @elimkd mozebi nekoja sum ispustila ne se lutete : Vie ne ste zeni vie ste ZLATO od zeni, ovde ja dobivam edinstvenata i najgolemata podrska vie ste moeto vtoro semejstvo. Premnogu sum vi blagodarna Ve sakam i guskam site do edna. Daj boze da ni se ispolni sekoj son da stane realnost . Ve baknuvam EDINSTVENI MOI <3
Фала ти мила на прекрасните зборови .. Ја ќе кажам дека да не беше овој форум да не бевте вие со вашите приказни и искуства .. Вашата подршка незнам како ќе се справував со целиот притисок што го чувствував изминативе 9 месеци ... Ви благодарам и од сега навивам за вас ..
@*sisi* Мила фала ти за убавите зборови. Прекрасна си Туку женски, има и некоја друга проблем со спиењето или само јас сум вампир..
Се извинувам што уверувам вака, од прееска се мислам дали да пишам. Знам дека овде споделуваме најинтимни нешта, ама сликата беше ту мач.
Ne si edinstvena srcka ovde sum i jas sedam do 4:00 h i cel den si go prespijam, no utre moram rano da stanam taka da sega eden Magnezium za opustanje i pravec vo krevet
Арно ти спиеш. Ами јас ни дење не спијам Ушиве ми зујат, главата тапан мислам ми е немам болка ама тежина имам. Ај си велам за кратко ќе заспијам
Ajde i ti eden Magnezium ako imas i da vides kako ke si zaspies ako nemas utre kupi si ama od Onie Magnezium Direkt 300 mg stom imas problem so nesonica, a i realno ne se spie vremevo e zesko .
Dodeka uste sum tuka i ova da si prasam . Dali moze da se smeta kako simptom na bremenost bolni akni ne mnogu 1-2 akni.