pa da i jas imam ama pa i gradite pred dobivanje me bolat, a sea nisto ni bolka ni oteznatost ama bas nisto, Vaka mi bese so gradite prviot pat koga ostanav bremena so isklucok sto togas mnogu mi se gadese uste pred da doznaam deka sum bremena i za vreme na seks.odnos prokrvarev pa si mislev deka mi e podranila menstr.a vsusnost sum bila bremena.
Не е од брдејката( пишам брдејка а тастатурата ме корегират во бремена ) несоница некоја подолго време.. П.с @*sisi* не бев на листа
na 30 vo sreda mila pa sega ne znam merev temp. i mi e 36 nekako cudno mi e nz ama najverojatno filmovi si pravam
Со обичен топломер мерам вчера мерев и ми покажа 36 темп. и да не ја мерам насабајле многу ми преопетеретување сето тоа под аларм да сум цело време вака кога ми текне тогаш ја мерам.
сиси сабајле ама тебе коа ти е сабајле, кога ке станеш тогаш, не буквално сабајле у 7 да речеме, туку одкако добро ке се наспиеш
Точно дека е најдобро од 6-8 наутро, ама па и ти смогни сила и мери утре, па прилегниси после ..топломери готов до тебе и дреми додека мерит- мислиш јас се расонвев, колкупати призаспивав
Ke videme za 3 dena sto i kako ke bide mada sto se somnevam deka ke mi dojde oti mi izlegoa 2 brunki bolni, no denes isceznaa pa mislam deka ke mi dojde ostanuva da pocekam A gradite ic ne me bolat sto ne e slucaj toa da ne me bolat samo ne me bolea koga ostanav bremena i po niv doznav deka nesto mi se slucuva. Zosto sekogas koga treba da mi dojde me bolat ako ne gardite barem bradavicite
Не гледај симтоми...не се анализирај..немора да значи дека ќе добиеш. Исти исимтоми сум имала ко за циклус ама не бил тој. Само смирено и верувај, се што треба да биде, ќе биде, и кога треба да е ,ќе е..
Ne sum srcka me prakaa vo Skopje ama ne bev finansiski spremna i ne proveriv ke vidam ako dobijam ovoj mesec ke ispitam