1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Јас сум на пат да наполнам трети месец. Добри сме со малово, еве се дебелееме :lol:
    Инаку др. е веднаш до Бонита, ситна не мн стара жена со плава коса.
    Еј нашите деца ќе се заедно на училиште :D

2. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Да кај иста докторка сме ,ние сме 5 недела и 3 дена најдов точен календар на нет и малце се опуштив ,па здравје ќе одам накај 9 да видеме дали ќе се покажи или пак ќе се крие,на тебе во кој период го видоа,нека е живо и здраво па да ги растеме заедно и да ги носиме на училиште

3. Beluvce84

Beluvce84 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    71
    eli tuka sme, jas sum 5 nedela i 5 dena :D
    ciribiribela pravis caj od kamilica ostavas da se zamlaci i se mijas so nego?
    blond lele pa ti veke 3 mesec samo so lesno
    backi do site :*

4. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Да да така правам, варам чај како кога вариш за пиење, оставаш да олади малку и после се миеш кога е млак :)

5. sweetrose

sweetrose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    za kandida najefikasen lek e rastvor od soda biakrbona ja namaluva kiselosta na vaginata i nema nikakvo stetno dejstvo

dali kas sekoja zena mora da se pojavi slabo krvarenje pri vsaduvanjeto na oplodenata jajcekletka?

Модератор: Не пишувајте две или повеќе мислења едно по друго. Наместо тоа, користете ја опцијата „Редактирај“. И ве молиме, пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.

Последна измена од модератор: 31 март 2017
  6. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Драги стискајте палци оваа недела ми се најплодните денови, ајде како е Господ никој не- че биди мора да биди

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Eleonorastrumica

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Ќе ти ја пуштиме сета среќа за да можеш и ти да ја осетиш нашата радост,со Господ напред па и ти со нас да ги кажуваш своите искуства :*

На Zaljubena111 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    во право си како е господ никој нее ке те израдува и тебе мила многу среќа и од мене :* :angel:

9. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    251
    Со среќа на сите што сте во исчекување да си видите што побрзо позитивен тест :)

10. Beluvce

Beluvce Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6
    luge jas sum mnogu tazna, denes prokrvarev i toa ubavo i doktorkata rece deka mozebi plodot nema da se zadrzi bidejki e mnogu mal za 6-ta nedela ;( ;( ;(

11. bik23

bik23 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    55
    beluvceee nemoj da se razocaruvas bidi silnanadevaj se deka izdrazi

12. Eleonorastrumica

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Душичко ајде не се сеќирај ,Бог да е со тебе и со тоа малечко плодче ,се молам да се задрже и да се радуваш и да заборавиш на тие грижи што ги имаш сега ,ајде па да ни пишуваш само убави .Ич да не се секираш мојат свекрва баш вчера ми има кажувано оти таа кога била бремена со мојот сопруг крварела до 7 месец,само морала да лежи да не се заморува многу инаку секој месец крварела и тоа обилно,и дале некој инекции да ги прима и се било добро,па така денес жив и здрав е мојот сопруг :*

13. Beluvce

Beluvce Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6
    devojki ne znam so da mislam veke.....i kazav na majka mi za mojata sitauacija i taa se javi vo MK kaj mojata doktorka kaj sto odev na ginekolog i kaj drug dobar strucnjak vo mk i i rekle deka iako od poslednata moja menstruacija imaat pominato 6 nedeli ne znaci deka sum 6 nedela tuku deka plodot e mal i se smestuva vo matkata i zatoa sum krvarela, a tuka kaj sto ziveam sega mi se javija da mi kazat rezultati od HCG i mi rekoa deka mi e nizok sto znaci sum vo mnogu rana bremenost......ama iskreno mnogu se plasam ne znam na sto sum i na koja da veruvam, taka da moram slednata nedela pak po doktori

za pienje nisto ne mi dadoa samo mi rekoa da miruvam

14. Eleonorastrumica

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Јас мислам оти нема никаква опасност,ти пишав што ми има кажано мојата свекрва,така да ич не се секири пиј си фолна киселина и не му ја мисли,опушти се ,со музика, и не мисли на тоа со тебе сме :*

15. Fikretka

Fikretka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    Здраво јас сакам да прашам дали е можно да сум останата бремена последен пат ја имав на 4ти нормври(до 10ти)а еве вчера пак забележав крв значи како менструација ама многу помалку и еве сега нема скоро ништо а не се чувавме со сопругот значи почнавме да се обидуваме веднаш после последната менструација ама вчера кога видов крв баш се разочарав ве молам за "помош"(мислење) ;( МНОГУ МИ Е ТЕШКО

16. swet-roses

swet-roses Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6

најубаво е да почекас да видиш до наредната менструација или па к купи си тест и провери се или пак отиди си на гинеколкг најубаво.
    и јас имав слична ситуација како тебе имав менсруација многу малку крварев мислев дека можеби сум останата ама бев на доктор и ми кажа дека немало ништо. исе га пак ке се обидуваме и ке чекаме наредниот месец може ке биде. пздрав и со срека :*

17. Fikretka

Fikretka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    Ама можно е и да сум останата нели???Има некаква надеж? :( Ние навистина го посакуваме тоа и се надевам дека ќе ме израдуват во скоро време значи ќе почекам ќе одам наредната недела не оваа што следува и онака треба да одам последниот пат ми земаа брис па треба да одам со резултати и тогаш се надевам ќе ми го кажат тоа што сакам да го слушнам фала ти со среќа и на тебе :) Сепак ако некој знае нешто плус нема да биде на одмет :(

18. sweetrose

sweetrose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    Белувче знам дека е тешко ама не му дозволувајна стресот да земе поголем замав само позитивно мисли си и строго мирувај се најубаво

19. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Белувче те читав и на друг форум, те молам немој да паничиш, нервозата сега најмалку ти треба. Знам колку сакаше да забремениш, ќе даде бог се да биде во ред. Јас низ што не поминав, па не се давам. Само храбро. :*

20. Beluvce

Beluvce Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6
    ciribiribela NE znam sto da kazam..ostavam se vo racete na Gospod........