Здраво девојки, И јас исто така чекам утре во 18 да добијам, се надевам дека нема Инаку гинекологот ми рече ако не бидна овој месец од идниот месец ќе почнам со терапија за стимулација на овулација, зашто имам полицистични јајници.Да се надеваме дека ќе се израдувам после 15 месеци исчекувања и јас како и сите други како мене што чекат. Поздрав
Јас да се приклучам на темата само колку да кажам дека сите имате целосна подршка од мене,се надевам дека во најскоро време сите ќе бидете радосни мајки со мали слатки бебнца кои ќе ви прават забава по дома.....се надевам дека во најскоро време ќе можам и јас да се пофалам едвај чекам да дознаам,па да ви се пофалам!!!!
E де и морало да се плаче Eве јас верувам дека наредниот месец ќе станам тетка глава горе!ти кажав немој да се оптоваруваш се додека си ваква плачка нема да бидне,само опушти се и у поход наредниов месец само не секој ден
Кога гледам на некои колку им е тешко да забременат, страв ме фаќа кога ќе ми дојде мене ред. Детенце - најмило нешто што може да се случи, откако ќе се роди целиот живот на него се посветува. Господ да ви даде на сите, немојте да се нервирате можеби полошо е така во стрес.
фала ти форко еве ветувам, нема да плачам и само позитивно ќе мислам, па со надеж наредниот месец дека ќе биде. поздрав до сите што се трудат да останат бремени
Девојки, не сум на ваше место, сигурно е поразливо чувството секој месец низ истото да се поминува, ама навистина мислам дека би било подобро ако не се опседнувате со такви мисли. Не ги рачунајте деновите, не ги броите деновите на закаснувања, не се разочарувајте со секоја менструација, едноставно љубете си се со саканите и мислете си позитивно. Се' што е ваше ќе си дојде, само главата горе, насмевка на лице и без губење надеж да и посакам среќа и на нана2112, веројатно почнала со процедурата, се надевам наскоро ќе не израдува со убави вести
nemoj da se razocaruvas otpusti se i ne misli na toa. znam kako ti e i jas bev vo takva situacija 4meseca nemozev da ostanam trudna pa placev se nervirav i toj mesec sto ne ni ocekuvav da ostanam trudna togas ostanav. no ete sega pret edna nedela se porodiv i imam prekrasna mala princezicka zatoa ne se razocoruvaj glavata gore i otpusti se ne misli se na toa znam deka ne e lesno no probaj. pozz
здраво драги феминки како сте еве да ви се пофалам со една убава вест денеска бев за скопје во ремедика на преглед бев кај петановски ми направи преглед и е се во ред и ми даде терапија и од понеделник почнувам со боцкање и со пиење на фолна киселина ајде само да ме господ чува и да биде се во ред да се израдувам и јас после 8 години чекање и ви благодарам на сите за големата подршка што ми ја дававте овде на форумов колку само сум среќна што коначно почнав со инвитрто поздрав до сите
Нана2112, со лесно да тече целата постапка, никакви проблеми да нема, све да иде како подмачкано Ќе видиш дека инвитроро ќе биде успешно, и многу ќе ми биде мило да ја осетите и вие таа среќа, да расне нов живот во твоето меше,ај па гледај машко да биде да се осватиме Известувај не редовно како тече целата процедура, и ние да се радуваме со тебе. Поздравче и те
Здраво ! Да Ве прашам дали некој од вас имал слично искуство ,Вцера накај 9 наутро само кафева крв и денес нема ништо само 2-3 капки.Треба да ми дојде накај 22-23,а вчера беше 19 .
И мене така ми потече кафеавко некој ден пред да добијам, и НЕ ДОБИВ . Си останав трудна тој месец. Незнам дали сакаш или не бременост, да не те преплашив па сега
Не ме преплаши ,баш ме охрабри, денес немам нисто ,така ме болат само градите и малку мешето ,но не ми доаѓа,ке почекам уште некој ден, пустете му срекичка
Zdr dragi feminki kako ste izvinete sto pisuvam na latinica bidejki vi pisuvam od mobilen eve deneska mi e prv den so bockanje,se bockam vo stomakot sakam da prasam otkoga ve bockaa dali celo vreme odmaravte i lezevte poz do site povremeno ke se uklucuvam na forumov i ke ve izvestuvam do kade sum so postapkata
здраво девојки,еве ме мене после дого време,цело време се обидуваме да затруднам никако,сега имавме односи на плодни денови и тоа 11 - 12 ден од менструација , мислам дека има шанси нели или е рано,ама секако не се откажуваме ,стискајте палци да се фати ,на сите со среќа ...