Требаше денес да добијам ама еве сеуште нема ништо. Имам чуден вкус во устата нз како да опишам. Имам и повремени болки еден момент во јајник, друг момент во долниот дел од стомакот. Утре правам тест па ќе видиме што ќе покаже
@*sisi* јас мислам дека е од времево се последица,и жена ко жена за ситници се паничиме...и стресот доведува до тоа...
@i-v-a-n-4-e памтам јас и ти добиваме на исти датум....така да со среќа,утре го правам и јас...не се издржува
Инаку мене на 14ти требаше да ми дојде. На 14 и 21 правев тестови и двата негативни. Утре сакам да направам уште еден незнам зошто би ми кансело многу ретко ми се случува ова, башка и пола месец касни не е малку
Ima sansi da pr. porano koga ne sum se zamarala dali ke mi dojde bidejki bev sigurna deka ke mi dojde ( bidejki se pazevme ) i normalno si bev opustena i na vreme mi idese 28 dena. A sega od sto sum premnogu okupirana so toa dali ke mi dojde ili ne zatoa matkata e stegnata i se prolangira cista logika
Sisi neli ti spomna i deka maz ti ima, kondilomite se vid virus i se prenesuvaat, ti kazav i mm imase mu gi sredija vo remedika ima tamu edna prekrasna doktorka Natalija mislam se vikase, koja osven tretmanot so gorenje drugo ne znam sto bi ti rekla da stavis. Sepak pojdi na lekar ubavo vnatresno da te pregleda
Колку земаат Колку земаат за горење во Ремедика и дали со азот ги горат? Моите не знам дали се кондиломи? Ке одам следната недела и јас на кожно
Да срц со азот, нас само првиот пат ни земаа мислам 1200ден ама не ме држи за збор нај убаво јави се и плус на мм му си изгоре на грбот некој глупи мевциња што ги имаше и еве две години фала богу нема ништо
Dobro utro feminki Znaete deka ve citam stalno ama mnogu nepredvideni raboti mi izleguvaa i nemozev da pisam. Cestitki do site novi mami i znam deka veke silno vlecete noga trudnicki.kaj mene nema nisto novo,samo mnogu rani simptomi za dobivanje. Ve citav za bazalnata temperatura i merev sabajlevo vo 6.30 nestanata od krevet i mi pokaza 36.5. Jas nemam pojma sto znaci ama mm mi rece deka e mnogu skolski.vo prevod mi dojde ne si trudna normalna e temperaturata.ako vie znaete poinaku raduvajte me denes so pisenje ve pozdravuvam i sigurna sum deka za brzo ke ja ispraznime grupava
Знаеш што душо? Јас гледам бледа црта, а ти? Малку е матна сликата, може ли да го пресликаш за асално да се израдувам?
@i-v-a-n-4-e срце, седни, земи длабоко воздух, тука сме со тебе. Да, тоа е што мислиш, не е лага, не е сон!
@i-v-a-n-4-e od vcera cekam da ne izraduvas,znaev deka ke e pozitiven (moj me insekat nikad ne vara ) . Cestitki i ti posakuvam skolska bremenost