втората црта не е толку бледа, сликите се од телефонот па затоа не се гледа убаво. од една страна се радувам и тоа многууу, ама па се додека не добијам потврда од матичната дека се е во ред ќе бидам малце така резервирана(затоа што првата бременост ми беше вонматерична). сега само му се молам на Бога овој пат да биде се во ред. фала ви до сите
Cestitkiiii !!!!! Kako sto kazav ke ja ispraznime grupava poleka.denes uste nekoj trebase test da pravi..ajde cekame
Честитки до сите нови трудници...баш се израдував што гледам дека се чисти групава...ајде влечете не сите со вас....
Веќе го поставивме трендот секој ден по еден позитивен тест Ајде од сега нека бидат два и повеќе @i-v-a-n-4-e честитки милаааааа, со лезет да си се радуваш
Честитки и од мене @i-v-a-n-4-e со лесно нека ми ти е, се радувам заедно со вас за секој нов позитивен тест и пак ќе речам....НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ :
Морам да ве прашам нешто. Уште од овулација болките во јајниците не ми престанаа, посебно во десниот јајник. Не се многу јаки, како нешто да ми го боде јајникот. Не се како болки пред добивање, а треба да добијам за 1 недела (се надевам нема). За време на овулација последниве месеци ги имам овие болки, но никогаш претходно. Е сега продолжија и откако ми завршија плодни денови. Има ли некој вакво искуство?
Offf zenski jas pravev vcera test i mi pokaza vtora bleda crta, od nokjeska omam jaki bolki a uste nemam dobieno, sega cekam rezultati od beta ama sum mnogu nasekirana od bolkive, offf kje puknam
Честитки и имај лесна бременост. Не се плаши , ако било еднаш така вонматерично не значи дека и сега ќе биде . Опушти се и гали мешко