Повеќето од вас знаат дека имам пцос и долги циклуси, на околу 40 дена, порано и до 60 дена. Овој месец прв пат во животот добив на 28 ден. На што се должи... уште кога добив минатиот месец почнав да јадам од еден од продуктите на Тенториум, тоа се дражеи Хлебина. Јадев по 3 топчиња на ден, наутро, на гладно. Почна и мм но тој во комбинација со уште неколку продукти. За него ке видиме дали ке има резултат кога ке прави спермограм. Ке ве информирам и тогаш дали ке има некое подобрување кај него, но кај мене делува.
Ne se nerviraj pred vreme. Smireno. Ne panici.Bolki na pocetokot se normalni. Verojarno osekas kako da treba da dobies. Grcevi niz cela matka i jajnici. Recisi site go osekaat toa. Ne e strasno. Jas piev po 3-4 sumlivi magnezium na den, na svoja raka, mislejki deka me maci i deka ne moze da probie, ama ete ne dobiv @ANGIE1 @i-v-a-n-4-e cestitki od srce! So lesno i so ubavo da si terare do kraj
@Libra88 Дај Боже мила да делува и за многу брзо тука да ни пишуваш за позитивен резултат, а не во вештачко
Ист случај кај мене со пцос и долг предолг циклус овој месец добив недела дена порано требаше на 30ти а јас на 23ти добив, се израдував и јас еднаш во животот да добијам без да доцни. Честитки @i-v-a-n-4-e со лесно бременоста.
Би сакала да ме информираш повеќе за ова , затоа што знаеш дека и јас сум катастрофа со циклусот , но и јас добив нормално после 20 дена од кога ми заврши циклусот со хормонска терапија. Ќе почекам уште некој ден за да видам како ќе биде.
Gi zedov rezultatite betata mi e 35,3 a ako ne sum bremena treba da e pod 5 ama bolki si imam i neznam sto da pravam, doktorot mi vika lezi i odmaraj a mene mesto ne me drzi, offff eve i sega napraviv uste eden test
Srcka jas kolku sto mozam da vidam ima bleda crta ne se plasi se ke bide vo red normalno e da bide pobleda bitno e deka ja ima
По 48 саати ќе ја провериш пак. Ако се дуплира, односно ако нормално расте, опушти ја душата. Ајде разверди се