Не се гледа нормално ако си 4та или 5та, мене во 8ма ми видоа ембрион. Нека не те паничат. Може само зачеток да има, не се паничи, рано е.
Срцево ми прекина кога ми рече нема ништо.. Од друга стрсна викам три тестови позитивни имам .. Незнам ама сега се исплашив .. Преку крв покажува нели ?
Mojot Shvajcarski casovnik deneska "otcukna"! Tokmu na vreme, kako í sekogash. Dobiv 3 dena porano. Vcera bazalnata mi beshe 37 a sabajlevo 36,4. I jasno mi beshe, znaev deka kje dojde. Toa e. Neka pominat denovive i prodolzuvame ponatamu. Inaku celá nedela sum bolna, krajnici fativ. Grlovo mi e Katastrofa. Edvaj goltam. Aj si vikam da ne napravm belja samo paracetamoli, limoni i supi kje si jadam. Vlegov vo film. Ama denes mi zavrshi filmot. Taka zenski... Zal mi e za razocaruvackiot post. Hugs
Секако. Направи си од крв и на гинеколог можеш и за 2-3 недели. Пиј фолат и ако имаш грчеви во меше магнезиум. Ич не се секирај, се е во ред.
Утре здравје правам од крв .. Само да ми потврди дека ка сум бремена .. После ич не се секирам ќе правам се што треба ..
mene bazalnata 5dena pred dobivanje mi e 36.5 . I sega ne razbiram,mislev ako ima zacnuvanje ne se menuva od ovulacijata do bremenosta...izvinete ama ova mi e novo za bazalnava temperatura i ne razbiram...
A kakva e biohemiska bremenost jas nemam slusnato za nea, ako moze da mi poobjasnite sega me fakja strav? Sto e taa kako nastanuva sto e posledica i slicno
Ти благодарам многу ... Ме расположи малку ... Ијас не сакам да мислам така ама пусти страв што да правам посилно е ..
@Надежна Мила, се е во ред, опушти се. Тестовите детектираат од 10 мл бета, кај тебе беше пребледа два дена пред циклус, едвај се гледаше. После два дена ти е 30, најнормално си се дуплира. Тебе не ти ни каснит,ако добро се сеќавам денес требаше да ти дојде. Опушти се и уживај. Позитивни мисли само..
Колку време ти доцни, во иста ситуација се наоѓам? Мене ми доцнеше 3 дена и само задебелен ендометриум
Мислам ти спомнав дека е рано за ехо. Јас направив тест, па преку крв ми даде позитивен резилтат и дури после една недела бев на ехо, едвај се виде точката.
Јас после вонматеричната немав односи три месеци и откако ми помина 4-та менструација се опуштив, не мислев на тоа дали ќе се фати или не. Едноставно оставив во рацете на Господ на кого сум многу благодарна. Затоа опуштете се и сакајте се
8 дена ми доцни, ако точно ја рачунам менструацијата .. Мене не ми кажа ништо друго освен дека не се гледа дека можеби е рано .. Ја инсистирав преку крв да проверам
Леле се надевам .. Да ти кажам искрено не да се исплашив .. Ми се плачеше .. Најголем страв ми беше да не ми рече не си трудна .. А ваму имам позитивни тестови .. И кога рече ништо не се гледа срцето ми допре ..
Честитки за @i-v-a-n-4-e и со лесно Инаку бидна и спермограмот, во ред е, дијагноза normozoospermia. А и кај мене тумор маркерите се ниски. Утре - задутре ке идам кај матичната, ке видеме што понатаму.