Само редовен циклус не значи многу, и мене ми е редовен, плус минус некој ден, се друго ми е катастрофа. Плус не мора да е секогаш женски фактор у прашање. И испитувањата не се бог знае што, се се сведува на брисеви и крв земање. Овие се праат на старт, после зависно од тоа што ке се открие се испитува понатаму. 1. Пап 2. Микробиолошки испитувања - брисеви 3. Хормонален статус 4. Седиментација на крв и крвна слика 5. Проодност на канали 6. Спермограм и спермокултура за маж ти. (ако скокнав нешто нека дополнат другите)
Проблем си е проблем, и не е битно кој го има штом и двајцата се засегнати од него. Што ако е кај него проблемот коа ради тоа и ти не можеш да имаш деца. Не се гледа тоа као поединечен проблем коа веке сте во брак, заеднички е.
@Valentina888 , mm gi kupi poveke proizvodi i ne mu teknuva tocno kolku gi platil, ama misli deka se od 1600-2000 denari. No od nea i dvajcata jadevme cel mesec, jas samo nautro a toj 3 pati na den. Imaat prodavnica vo Strumica i brojot im e 034 550 901 mozete i da se javite za bilo kakvi informacii.
Добро утро женски како сте. Ајде чекаме уште некој позитивен тест. Јас конечно да се наспијам после толку време Ве гушкам ситееее
фала ти па ајде чекам радосни вести и од тебе и од @Bebulleee да не израдувате и вие и сите други во темава
Сите и ние мила.... Господ е голем верувам дека ќе ни ја исполни желбата.... Ти посакувам тебе се најдобро, и леснина... А не бебуле удобно местенцее во матката.
Cestitki mila ovoj denes ti e epten pizitiven , uzivaj vo bremenosta narednive 9 meseci guskaj se so bebce
Ако биде овој месец, ќе се викало Јулија -најново од мм (не спомнува машко-женско, директно рече Јулија) пукнав од смеење
Немој да се тешиш со тоа, бидејќи тоа може да е најголем проблем. Повеќето од нас се соочуваме со машки фактор. За нас жените од некоја страна е полесно, со стимулации ке порасне некој фоликул, ама спермограм тешко се подобрува и треба многу време.
@supaa Ако се плашевме и ние до сега немаше да бидиме стасани до овде. -Затоа како што пиша феминката погоре, почнете од некаде самото ќе ве онеси на прав пат.. Со среќа
Нема од што да се плашиш, може и немате некој поконкретен проблем (ако се плашиш од резултатите) а и да имате се' се решава и подобро навреме да си видите на што сте, а прегледите воопшто не се страшни, ако беа кај ќе бевме ние досега ееее, ич не се плаши и само напред, ви посакувам што поскоро II