Daa znam deka ke bide golem pr,znam i deka pr.e zaednicki samo nekogas mi doagaat takvi momennti sto se plasam od rezultat..
Феминки еве сум јас пак , идам од гинеколог резултати од крв ми беа позитивни, и денес ја видов најубавата точка .. Бебчето е добро сместено во матката , сега за сега се било во ред .. Бремена сум 4 недели и 6 дена .. Мораше вагинално да ме прегледа за да се види .. Уште малечки сме .. Ви благодарам на сета подршка до сега и иако сум бремена нема да ве напуштам дур не остане празна темава ..
Јас чекам до понеделник. Тогаш ми е датумот. До сега бев стрплива ама од оваа недела не можам веќе да додржам. За малку ќе го направев тестот сабајлево <3
јас чекам до сабота, ајде ќе дадам фора и недела, имам некој чудни болки во долниот дел, брадавиците (мислам делот околу брадавиците ми е многу голем ама објаснив ) , може и од хормонските ми е таков, ама јас сега го приметувам, и кога ставам вагиналети некако како некое топче да имам доле, ова вече ме плаши, или пошто долго време немаме односи, после инсеминацијата, не знам. Само му се молам на Господ да биде веќе еднаш
Ништо невообичаено. Си замислувам дека градите ми се поосетливи. И чудно ми беше што немав ништо чудно месецов, обично крварам на сред месец повеќе од нормалното за овулација (тоа поради цисти). Но овој месец беше многу нормален цел циклус и тоа е баш чудно за мене.