Девојки повторно јас,во претходната порака напишав дека треба да добијам среда значи уште 4 дена,и не знам зошто ме фати психа и направив тест be safe и нормално негативен...а други месеци сум имала болка во половина пред доаѓање,болка во гради...сега само ги осеќам градите како надувани☺,па затоа решив да правам ама ништо...
Ти пуштам среќа срцеее ајдее чекам позитивни тестови мојот занемарете го не сакав ни да го ставам преска за да не ја трупам темата со такви тестови само сакам позитивни да гледам , па душо ајде имам голема надеж за тебе
Фала мила, искрено овој месец најразлично се осеќам за разлика од претходниве. Веќе 11 месеци само бркам симптоми некакви, да полуди човек. Како велат, надежта последна умира. Се надевам заедно ќе си растеме меше па ќе си пишуваме совети на друго место многу наскоро
Чекам за два дена да не дојди Инаку овулацијата точно си ја осеќам, тогаш почнуваат болките во јајници и имам исцедок само тој ден. И скоро секогаш ми е на 13тиот ден. Овој месец болките не престанаа до денес. Не знам што да мислам веќе.
Секој ден ја читам темава .. И чекам да ме израдувате .. Стискам палци за сите кои што сте во исчекување .. @bubalce чекам да постираш позитивен тест , @*sisi* не се откажувај се дур не добиеш има надеж .. Ве гушкам
Фала ти мила, дај боже, и за сите да читам убави резултати. Сите заедно да си се радуваме и да си галиме мешиња
Те гушкам најсилно. Имам уште време, кој знае како ќе издржам. Ама целата ваша позитивна енергија ме прави среќна, па што биде нека биде. Ти како си? Сподели малку со нас
Арна сум чеакм да пројдат две недели па на контрола, деновиве сум многу физички активна ,таква ми е работата, и се плашам да не му бидне нешто на бебчето , ако стојам подолго време на нозе и ме боли стомакот.. Пијам витамини и се надевам дека се ќе биде во ред , иначе верувај кога најмалку се надеваш тога ќе бидне и тогаш најслатко е .. А дека ќе бидне тоа ти го гарантирам, само трпение господ е голем ..
Jas src utre ne mi e vo plan da pravam i povtorno da se prepotuvam haha denes bev kako mace na promaja ke vidam do ponedelnik,vtornik pa ako nema nisto moze i pravec ginekolog nem nekoja cista da e pa da mi pravi problem
Знам дека на никој не ви се чека и дека неизвесноста убива, ама пробајте бар пред датум на добивање да не прајте тест.
@pandelka и денес од сабајле ништо, ќе видам до вечер, но не планирам да правам тест, не сакам да се разочарувам, вака си уживам во мислата дека можеби сум бремена . и јас како @Sisi ке почекам до вторник
Никакво разочарување, сѐ почесто ин витрото првиот пат е неуспешно. Јас имам околу мене 3 примери. Не знам дали е од начинот на живот или што е, но сѐ што слушам е дека успеало од втор, трет пат. Многу ретко е од прв пат. Важно е да бидеш позитивна. знаеш дека наскоро ќе си бидеш трудничка и чекај го тој убав ден трпеливо