и јас се придружувам кон оние што се во исчекување на двете цртки...1 година сум мажена ама сега почнавме со обидување(2-3 месеци)...се надевам наскоро ќе се читкаме со сите во труднички муабети....
Еци немам правено пап тест одамна, така да добар ти е советот . Инако мене сега деновиве ми се плодни денови, реков дека не се преоптеретувам со тоа, со мм ќе си работиме па како што е господ не е никој А наредниот месец ако нема ништо месецов, обавезно ќе направам пап тест и останати испитувања.позз до сите што чекаат две цртки
И јас сум мажена една година, се до свадбата да речам се пазевме но имасе моменти кога мм ке свршеше во мене. Но од Јуни месец веќе почнавме цело време во мене и еве досега ништо ... но кај нас има и проблем што мм работи во странство и немаме редовен сексуален однос ... еве веќе сум јас еден месец кај него но тоа ке биде само до нова година бидејќи немам работа виза и можам да седам три месеца ако до нова година не биде ништо ке ми остане да го чекам секое негово идење и да се надевам
имам две другарки кој што ги имале сите симптоми како кога им идело но не им дојде ... едната си има керкичка, другата е сега 5-6 месец .... ти ја пуштам цела среќа да си се ирадуваш на 2цртки
рано е рано ...ќе биде ќе видиш..сега искористете го времето заедно па после здравје ..кога ќе се врати ќе пробувате не очајувај и опушти се...има примери низ форумот..кога најмалку очекуваш тогаш ќе биде...поздрав и секое добро.. да се радуваме наскоро
денес правев тест ,2 цртичкииииии ,во цетврток одам на лекар да ми потврди ,многу сум срекна , ви посакувам на сите што чекате по едно убаво бебче
so lesno neka ti e cela bremnost ... da si rodis zdravo i zivo bebule Ufffff dali od sto postojano mislam mi se slucuva nesto .... premnogu pocnav da se nafrluvam na liceto, jas sum imala cisto lice no periodov mi e premnogu nafrlano a i imam kako belo pranje treba da (NE) mi dojde na 9ti .... se nadevam na 2crtkiii
Strong najprvo blagodaram za cestitkite , inaku i mene mi se iznafrli liceto ,sto ne mi se slucuva mn cesto , mozebi ima vrska so bremenosta, ajde daj Boze da ne ti dojde ,da mi se pridruzis hehehhee
Честито Девојче123 да имаш лесна бременост исполнета со убави моменти. p.s За време на бременоста убаво е ако можеш еднаш до два пати неделно да го миеш лицето со оние сунѓери (како мрежа) за капење што се, знаеш за кој ти зборувам така? Лицето во текот на бременоста е подложено на многу промени. Мене лично тоа ми помага многу.
честитки, ајде барем некој се израдува, кај мене ништо, денес добив а ми каснеше 4 дена, ама без симптоми никакви... со повеќе среќа наредниот месец
Dobro utro devojki eve i jas da se priklucam na ovaa tema zaedno so site koi cekate 2 crtki. Neznam dali mozam da pisuvam na latinica no ne ziveam vo mk i nemam format na kirilica... Jas i soprugot eve veke treti mesec kako se obiduvame da dobieme bebce poslednite 2pati bese neuspesno pa se nadevam deka ovoj mesec ke se izraduvame...ne treba da mi dojde na 4 noemvri no se plasam deka ke mi dojde bidejki gradite pocnaa da me bolat na dopir isto kako pred menstruacija
ајде само со добри мисли 2 месеца обидување не се ништо...до година дена незаштитени односи според лекарите се нормални...така да уживај си во водење љубов со партнерот и да се надеваме на најдобро ти посакувам многу среќа
И од мене честитки до идната мамичка -убава и лесна бременост -и подршка до сите други кои посакуваат бременост