Знам какво е чувството душо и мене не ми се веруваше но чувај ја таа позитива во себе за бебуш да расте гооолем и да ја остави мамм без спиење! Имаме обврска да ги штипнеме другите девојчиња тука, така да ШТИПИ УБАВИНО, ТРУДНО СИ, ВЛЕЧИ ГИ СИТЕ ПО СЕБЕ!!!
Хсхах, ви кажувам јас Бог прави чуда! На мојата бројаница има едно топче за тебе уште од дента кога ти кажав дека ќе се молам А докторката ако ти е како мојата, ќе ти рече дека нема зошто да не одиш на одмор, туку напротив добро ќе ти дојде. Јас сум еве трети ден во Грција, иако мислев да откажам одмор. Си лежам под сенка, си се бањам со усул, си јадам, си одмарам... Слава Му на Бога, голем е и милостив Господ!
Тотално те поддржувам дека не треба да не оди. Се надевам ќе не послуша и ќе ужива, да беше мм тука и јас ќе му ја шибнев на одмор. Ајде може ќе ја предомислиме
Честитки, со леснооо и мојата беше бледа и ич да не се чудиш па сега више не е бледа хахаха, ајде со лесно да ти биде бременоста и уживкај си сега
Благодарам душо, само убавини со мешиња да си бидеме. Сепак додека не потврди доктор скриено се радувам
Какви сте прекраснотии сите, само среќни да ве читам и вас. На сите поединечно влечам носе да си имате ваква радост. Ви благодарам од срце на секој пишан збор . Одморот ми почнува во недела и некако не ми дава срце да одам без да знам точни резултати. Ќе треба да се испитува откако ќе се вратам, а не знам дали ќе го издржам тоа исчекување. Ќе пробам утре да ја добијам матичната и да се посоветувам со неа. Јас сега за сега уште сум на не Не знам како да ви се изнаблагодарам за оваа радост што ми ја донесовте денес. Би сакала на секоја поединечно да ви испратам гушка и благодарност, но да не ја запоседнам скроз групава ве сакам сите
@Dear_Thing moli se mila za site nas i jas velam Bog cini cuda.Se nadevam site eden den pa i jas ke se izraduvame na tie dve dolgoocekuvani crtki
Јас бев на гинеколог,имам полицистични јајници и тоа бајаги цистички па околу 15тина на една...а редовна менструација...но џабе сум рачунала прошлиов месец што имав баш у плодни кога овулацијата ми е шарена....ми препорача да пијам метформин...искрено немам искуство со тие апчиња,сум читала тука претходно но не сум давала значење....Плис би сакала тие што имаат искуство од метформин нешто кратко да напишат...ич не сакам апчиња...ама кад се мора.... На пример дали дебелеат,дали може алкохол да се пие додека трае терапијата,дали се нешто штетни по организмот исл...Фала однапред
Колку само се радувам за сите вас кога гледам позитивни тестови и урлање од радост. Секоја ви чест на сите женички овде кој што макотрпно се борите за најмилото. Како што многумина од темава па и пошироко од животот успеале така и сите вие ќе успеете на овој или оној начин жени. Господ е голем и забавува секогаш во било каков животен проблем но никогаш не заборава да знаете. Знам дека сите ќе се исчистите од оваа тема и ќе се префрлите во најубавата. Само борба и позитивна мисла .
И мене ми доцнеше 13 дена .. И една жена ми рече ќе останеш бремена нареден месец .. Зашто прошлиот ми доцнело .. Ја се насмеав ама еве така бидна .. Ако ти ,начи оваа нешто не губи надеж расположи се... Да ај боже така да бидне
@bubalce честитки мила, лесна бременост ... Ме израдува многу... За другите само храбро главата горе !