1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.967
    Cestitki za @bubalce so lesno da si ja isteras bremenosta. Za odmorot ic ne se sekiraj odi i uzivaj si so mazuleto i raduvajte se na mesko.

На bubalce му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ivanshe

ivanshe Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    259
    Девојки да ве прашам, на пап тестот ми покажа цин 1 и исто така некои линфоцити, и сега докторкава (по телефон ме извести) ми предложи да правам биопсија и мала киретажа и тоа така некако сама да си закажам што побрзо, патем немам никакви симптоми појдов на редовна контрола. Дали има некоја искуство со вакво нешто и дали е можно пошто на приватен одам да си прават бизнис и да те изложуваат на дополнителни испитувања, чудно ми е зосто досега не сум имала на пап ама баш ништо.

3. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    Јас имав Цин 1 на пап и го излечив со терапија.Мене гинекологот ми даде шема што да јадам и кои апчиња да ги купам,ме фати околу 2000 ден.ама го исчистив.Нема потреба од биопсија ич не му ја мисли,ако сакаш од дома ќе ти ги копирам листовите и ќе ти ги пуштам..знам дека пиев бета Г имуно,фолна,многу морков да јадеш,зрнеста храна,купив јас сируп на Др.Волц имунокомплекс тој е добар за тоа,правев сок од цвекло лимон и морков и пиев чаеви баш за цин 1 и хпв

4. ivanshe

ivanshe Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    259
    Ти благодарам многу, ме опушти малку, и јас би прво да пробам со нешто природно, ако можеш пушти ми ги во порака листовите за инхрана доколку можеш.

5. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    502
    srcka aj i mene mi pisi vo poraka.I jas imam Cin1 :*

6. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    Ќе ви пишам ама утре некое време по пладне, кај моите сум, утре обавезно...

На *sisi* му/ѝ се допаѓа ова.
  7. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    502
    Zenicki moi sto mislete za mojot denesen rezultat na 3 den od ciklus

Прикачени фајлови:

8. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Добро ти е се.

9. *Mila24*

*Mila24* Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2016
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    1.129
    Dobri ti se no da si gi proveris I na 13 I 21 den posto togas e najcesto disbalansot na hormonite Ilo togas se niski toa ti e moj sovet inace na site na 3ti den ni se dobri. So sreka I lesno na site trudnicki. I daj boze site sto poskoro da premineme vo trudniacki :)

10. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    502
    Blagodaram. A koj hormoni se ispituvaat na 13 i 21den?

11. CocaColla

CocaColla Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    458
    Допаѓања:
    841
    истите само без Пролактинот плус тестостерон, ТСХ и ФТ4

12. bubalce

bubalce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    281
    Не сакав да пишувам за да не ве разочарувам, и плус кога веќе ќе го напишам ми станува реално скроз, ;( ама еве да ве информирам дека останувам со вас. Вчера бев на bhcg и покажа дека не сум трудна. После направив уште еден тест и тој излезе негативен, а вечерта дојде и вештерката. Не можам да поверувам дека ете и со тоа си поигра животец со мене... Ама жени тоа е, изгледа судено ни е да си добиеме се со мака и не тестира животов до кога ќе се скршиме. Е па не му се давам. Вчера се утепав од плачење и сега веќе инает ме фаќа зошто толку многу солзи ми зема најважната и најубавата работа на светот. Нема веќе плачење и нервози, кога ќе даде Господ ќе даде на сите па така и мене. А вашите прекрасни желбички сите си ги носам на душава да си ги повторам набрзо кога пак ќе се радувам, ама тогаш вистински

13. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    ;(
    Те гушкам мораш да бидеш силна. Ќе успееме сите ние еден ден сите ќе нема од темата (fingers)

На bubalce и Anetaoh им се допаѓа ова.
  14. S@nja

S@nja Активен член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    17
    Здраво женски.. Можеби не пишувам често но ве читам редовно... После една година конечно и јас ги видов двете црти што живот значат.. Пресреќна право на гинеколог според циклус 5 недела ми даде да проверам и преку крв и тој излезе позитивен... Пресреќни со мојот маж си почнавме да си замислуваме што како понатаму.. Но како викаат многу среќа не е на арно.. Одам во вц и што да видам сум прокрварила но темно кафеаво и право на лекар ми даде дабрастон демек не е ништо страшно повеќе одмор и ќе помине... Во четвртокот пак бета правев веќе опадната вредноста ми ги прекинаа апчињата докторот вели имаш спонтан.. И тука завшува радоста.. Еве сега лежа и си крвара... Премногу беше убаво за да биде вистинито... Се надевам дека еден ден сите вистински ќе се израдуваме со полни раце... Поздрав девојки

15. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.275
    Допаѓања:
    13.783
    Како? Како? Не ми се верува животов како е суров?
    Па нели имаше бледа цртка? ;(

16. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    ;(;(;(
    Не пишам ништо бидејќи знам како е и нема утешни зборови. И да речеме не се секирај ќе биди пак. Нема да ти е од корист... Затоа те гушкам најсилно :hug::hug::hug:

17. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.967
    Mnogu mi e zal koga citam vakvi neubavi raboti, i jas imam pominato niz toa i znam tocno kakvo e cuvstvoto:( Iako sega imam sin sepak toa nema da go zaboravam cel zivot. Zivotot e surov no nema vrekanje nazad, glavata gore i samo napred. Neka ovaa leto vi donese sreka na site pa do godina da odite na odmor so vasite angelcinja i da go osetite cuvstvoto koga nekoj ke ve narece mama:):*:hug::hug: Neka bog ve vodi po patot kon srekata:hai:

На bella.gk, Lavica26, LadyC и 12 други им се допаѓа ова.
  18. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Премногу ми е жал, бидете силни и позитивни. Ќе биде!
    **Секое лошо за добро е, што и да е ќе помине**
    :hug::hug::hug:

На podravka, Lolipop23, *sisi* и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    @Sisi

Прикачени фајлови:

На kukla21, *sisi* и ivanshe им се допаѓа ова.
  20. bubalce

bubalce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    281
    Да мила имав, уште си го гледам тестот и посакувам да не ме излажеш. И јас не разбирам зошто. Вака е уште потешко