Од вагиналети само една доза искористив тогаш немавме односи, за мажот што пишува ништо од тоа значи од бета каротин надолу и тоа тие не ги купив 3000 ден се купив бета г имуно и другите витамини, имунокомплекс на др. Волц и правев сок од цвекло морков и лимон мислам тоа обавезно и чаеви феми микс баш за цин го има во повеќето снабдени аптеки.
@bubalce citam i ne mi se veruva. Ne znam sto da kazam bidi silna znam deka e tesko no moras ponatamu uste pojaka da prodolzis. Te guskam najsilno sto moze
Нема Нема што да се каже мила, само глава горе и продолжуваме понатаму. Ќе поминат и овие два три дена во солзи а после пак со многу љубов. Еден доктор ми рече, "девојче се е во ред со вас, опушти се и многу да се сакате". И таа мисла секој месец ме води понатаму. Те гушкам и јас нај најсилно
Мораме да се помириме со крајното разочарување, но никогаш да не ја загубиме бесконечната надеж. @bubalce стварно незнам зашто така тестот си поиграл со тебе,истото и се случи и на моја братучетка 5 позитивни теста,на гинеколог не и виде ништо и после два дена си доби...После тоа јас ја изгубив довербата во тестовите...Со нови сили понатака нормално,нема одкажување...
Имам благи грчеви во матката, и болки во кичмата. Имав добиено на 11 минатиот месец , пуста надеж што останала во мене сакам да направам тест , некако чудно се чуствувам . Или во случај некој чај да ми предложите за да пробие , не сакам да пијам хормонска терапија.
стискам палци да му пркосиш на ивф-то мила , да изненадиш со две цртки Бог е голем и се е можно. Имаше сега брзо хистероскопија, се насочи кон документи и ивф. Се е можно. Немој да пиеш чаеви, превентивно Ајде да не изрдуваш
Feminki pisav i vo druga tema ama mi treba brz odgovor pa da vi pisam i vas kazete mi za kolku vreme mozam da go povtoram testot za dva casa ili poveke? P.S. izvinite na latinicava od mob pisuvam
доволно се 2 ама не пиј ништо Еве ви еден калкулатор, ке ви се најде за да ви пресмета кога е најдобро да направите тест, па и која недела сте, кога да очекувате срцева реакција итн.
Se nadevam deka e ok,inace skoro godina pomina vo obidi pa minatiot mesec pocnav so maka, se nadeva ishodov sedolzi na makava
Cestitki i lesna bremenost ti posakuvam. Moze da mi kazes maka vo prav piese(ako da koja konkretno) ili tableti maka!?