Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Elenota

Elenota Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2016
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
    Пак јас.. прв обид неуспешно, овој пат ке видеме.. оште е рано до вештерката има оше 10 дена.. ви посакувам на сите да си ги видете || најубави цртки :hug::hug::*

2. bubalce

bubalce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    281
    Честиткиииии, нека се тресат ноџиња само со убавини. Лесна и убава бременост мила :hug:

На majavel1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. majavel1

majavel1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2011
    Пораки:
    649
    Допаѓања:
    1.551
    :*:*
    Fala @bubalce uste sum so strav dodeka ne otidam na lekar, kako i da e od se srce posakuvam site da ja napustat temava, jas iako sum pasiven clen tuka ne sum bas aktivna vo pisuvanje megutoa site postovi gi citam, ve sledam i se sozivuvam so sekoja od vas.:hug::*:hug:

На bubalce и Valentina888 им се допаѓа ова.
  4. manako

manako Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    372
    Ne se razocaruvaj,sto e nase ke dojde.Nemam verba vo testovite,jas posle invitroto napraviv tri testa od koi dvata bea so bleda vtora crta, a prokrvariv i pak lazna nadez.Koga otidov da ispitam preku krv betahcg vrednost nula pa placki pa stresovi kolku sakas.Moi drugarki odea na pregled duri koga bea tret mesec,nie uste nenapraveno ispituvame,pa pregledi i ne odi,tie si cekaat ubavo da si se implantira i razvie bez dopolnitelni stresovi.Jatrva mi e mlada i za dvete niednas ne bila na pregled za dvete deca so izgovor doktorite ke im napravat nesto na decata,jas za glava se fativ.Za nekoja godina ke se mazat jas uste ispituvam se i sesto i ne odi.Na opustenite zeni se im odi od raka.Pozdrav pa sto pobrgu da se citame vo trudnicki muabeti.

На bela.m, Libra88, bubalce и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Денеска точно 1 година од абортусот, точно во 10:00 ми кажаа дека е умрено. И денес роденден на Мајками :) Се расплачив од ко и го честитав знаејќи шо преживеавме лани на овој ден. Се извинувам за негтивниот пост ама морав да се олеснам оти ми е претешко :(

6. manako

manako Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    372
    Neli posle placka odi smeska.Sega naredno da se smees i raduvas za bebce:)

На majavel1, bela.m, pandelka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. manako

manako Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    372
    Dali vo Bitola ima endokrinologija i dobar doktor ili site odite vo Skopje?

8. manako

manako Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    372
    Cestitki,imaj lesna i ubava bremenost:hug:

На majavel1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    На manako му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Zlatko ne e endokrinolog.Toj e specijalist po nuklearna medicina. Go koristat da prepisuva terapija za tiroidna najcesto. Ama za nasive problemi samo na endokrinologija skopje. Bt ne mozes da dobies strucna pomos.

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Сега одвоив време да ве прочитам и страшно се разочарав за @bubalce, и што и да пишам нема да ја оттргнам тежината од гради.;(
    Само ќе ви кажам на сите, преживувам како да сум дел од вас, се соживувам и навистина сакам сите да дојдете во труднички. Молам Бог за помалку негативни и повеќе позитивни тестови и постови. Ве гушкам. :l:

На babyhope, gabimama2, stejsi2005 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. bubalce

bubalce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    281
    Те гушкам мила најсилно. Ти си една многу храбра жена и ти се восхитувам

На majavel1, kukla21 и Bebulleee им се допаѓа ова.
  13. bubalce

bubalce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    281
    Ти мила потхитно да олабавиш малку од оваа тема. Или посетувајте нѐ само да ни кажеш како е твоето најубаво меше, а немој да нѐ читаш. Ние ќе ти се радуваме и ќе бидеме уште посилни со твојата радост а ти нема да се потресуваш за нас во овој прекрасен период од твојот живот. А јас ти ветувам наскоро сите ќе ти се придружиме во таа многу поубава тема :l:

Последна измена: 10 јули 2016
    На *sisi*, majavel1, Valentina888 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. bubalce

bubalce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    281
    Секој неуспех носи разочарување, ама и уште поголема сила да се успее следниот месец. За трчање по доктори маката нѐ натерала, и јас верувам да успеев првите 2-3 месеци ќе одев на доктор само кога ќе морав. А за стресови потпишувам со две раце, некогаш си мислам дека јас и мојот стрес сме единствениот виновник за ова што ми се случува и уште потешко ми станува.

На KaTe<3, majavel1, bela.m и 2 други им се допаѓа ова.
  15. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Бришам неколку пати. Па пишам пак. Некако се приврзав со оваа тема, односно со вас тука и со тема труднички девојките, па многу се радувам кога ќе ве видам таму. И вие тука исто како во труднички сте ми виртуелна фамилија. :l:

На babyhope, bela.m, Bebulleee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. bela.m

bela.m Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    7.128
    I jas nekogash razmislivam taka... Deka problemov vsushnost jas si go pravam problem. Samo jas I mojata "stegnata" psiha. Kako da stanam opushtena zena?
    Zal mi e za site neubavi raboti pishani pogore... Nema shto da se kaze... Po zavrshuvanjeto na menzisot mesecov, pocnav da pijam Macina treva I pocesto da se molam. Drugo vekje ne forsiram. Reshiv... Nitu dali solidno sme gi fatile plodnite nitu nishto. Ete taka kje probame nekoj period.

На ivanshe, Bebulleee, pandelka и 6 други им се допаѓа ова.
  17. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    Искрено темава е 'заразна'во смисла едно интимно место кое спојува едно чудо жени/девојки заедно поддржувајќи се во борбата да станат мајки..и тоа е таа исконска сила што ве крева сите после секое разочарување!Јас сум почетник во обидот да зачнам,но сакам да сум тука дур не се случи тоа,некако ме смирува и покрај за жал повеќето негативни пост-ови,но вреди и стварно се соживувам со секој краен среќен исход.Не пишувам често,но Ве пратам сите,ви држам и посакувам многу среќа и дечиња,и никогаш ама никогаш да не изгубите ВЕРБА..таа е најважна

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Ninichka, majavel1 и 17 други им се допаѓа ова.
  18. KaTe<3

KaTe<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    300
    Ubavici

Ubav pocetok na rabotnata nedela. Samo da azuriram trebase da dobijam na 09-ti uste nemam , ama so ogled na toa deka redovno mi docni, ne se nadevam na nesto posebno. Utre sum kaj Petanovski vo Remedika za informacii za in-vitro. Prasav i prethodno aj uste ednas, dali imal nekoj iskustvo so nego i kakvo?

19. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    sekoj pat koga kje prochitam vakov post, ili slichen, si velam-aj uskoro kje dojde na moevo pa se kje ja boli, od ubavina naravno. nekako mi e uteha, sakam da sum ti uteha. go chekam momentot koga kje ni se pridruzish povtorno vo trudnichki.

На Lavica26, vitamina, bubalce и 3 други им се допаѓа ова.
  20. CocaColla

CocaColla Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    458
    Допаѓања:
    841
    Се почесто слушам дека некои после 10-12 години добиле дечиња. Ептен ми е мило коа слушам ама од друга страна таков страв ме фаќа дали и јас ке чекам толку.

На Bebulleee и stejsi2005 им се допаѓа ова.