Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.998
    Допаѓања:
    108.567

честитки имај си убава и лесна бременост :)

2. belcvet

belcvet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    26
    ЧЕСТИТКИ Гладиола!!!!!!!!! :clap: се радувам за тебе :) уживај во овие прекрасни твои моменти :inlove: :inlove: лесна бременост ти посакувам :inlove:

честитки девојче 321 :clap: лесна бременост ти посакувам :inlove: уживај си во бременоста :* :*

3. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

со лесно нека е, ти честитам.

честиткииии,многу се радувам :clap:

;( тажна сум strong-gril :( само што станав и кога отидов во wc имаше што да видам ;( ....а ми дојде и еден ден порано... :( незнам веке што да мислам.

4. strong-gril

strong-gril Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    ;( тажна сум strong-gril :( само што станав и кога отидов во wc имаше што да видам ;( ....а ми дојде и еден ден порано... :( незнам веке што да мислам.[/quote]

oFFFF многу е тешко знам, но не треба да губиме надеж еве и јас сум во исчекување незнам што ќе биде немам никакви симптоми :( ... ни останува само да се надеваме и да чекаме да можев со нешто да ти помогнам со задоволство би го направила тоа, но ете секој си има различен организам и кај секој е различно. Не губи надеж и ти ја пуштам сета среќа во наредниот месец да си видиш 2цртки :*

5. strong-gril

strong-gril Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    Честитки до идната мамичка нека и биде се со лесно и убаво ... уживајте си сега со беб4ето

6. Cece25

Cece25 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    45
    Честитки и од мене до идните мамички, имајте си убава и лесна бременост. :)

7. belcvet

belcvet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    26
    oFFFF многу е тешко знам, но не треба да губиме надеж еве и јас сум во исчекување незнам што ќе биде немам никакви симптоми :( ... ни останува само да се надеваме и да чекаме да можев со нешто да ти помогнам со задоволство би го направила тоа, но ете секој си има различен организам и кај секој е различно. Не губи надеж и ти ја пуштам сета среќа во наредниот месец да си видиш 2цртки :*[/quote]

немој да си тажна и мене истото ми се случува неколку месеци наназад! :( Само што си решив дека веќе нема да се разочарувам! знам дека тоа е тешко особено со огромната желба која ја имаме во себе за бебче, ама сепак не смееш да губиш надеж и да се разочаруваш, пробај да не се оптоваруваш толку со мисли и да се опуштиш и сигурна сум дека еве токму наредниот месец ќе се случи нешто убаво :inlove:
    Те прегрнувам силно и ти праќам :* ајде девојко насмевка и позитивни мисли :inlove: :inlove:

На eci85 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    немој да си тажна и мене истото ми се случува неколку месеци наназад! :( Само што си решив дека веќе нема да се разочарувам! знам дека тоа е тешко особено со огромната желба која ја имаме во себе за бебче, ама сепак не смееш да губиш надеж и да се разочаруваш, пробај да не се оптоваруваш толку со мисли и да се опуштиш и сигурна сум дека еве токму наредниот месец ќе се случи нешто убаво :inlove:
    Те прегрнувам силно и ти праќам :* ајде девојко насмевка и позитивни мисли :inlove: :inlove:[/quote]
    Може еден мој совет,според мене ,најдобро би било доколку отидете на гинеколог и му кажете дека сакате да забремените самиот гинеколог ке ви предлози да ги следите фоликулите и да ви олесни и каже кога поточно ви е овулацијата и ке знаете тогаш кога да обрнете внимание,ви го казувам ова од лично искуство и така ке си помогнете сами на себе да нема повеќе разочарување ,зошто знам сама по себе колку и да речеш дека нема да се разочаруваш ке биде спротивното,и побрзо ке се видат тие две цртки.....поздрав

На valjaaaaa и lale24 им се допаѓа ова.
  9. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    38
    Ви благодарам за честитките .Дас ве прашам дали некој имал слично искуство.денес имам несшто како бело пранје , но темно, како ѓолто,накај кафеаво ,не мн.ама доволно за да се преплашам многу.утре ке одам на лекар ,ама ова денес многу ме исплаши ,дали е нормално вакво нешто или не

10. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    38
    честиткиииииииииии

На eci85 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    760
    сега за сега не паничи а утре на контолата обавезно кажи му на лекарот и побарај си прогестерон за задржување на бременоста оти модерно време ова или имат спонтан или крварат во бременоста незнам дали и порана имало ама сега во денешницава страшно многу слуцаи има а најдобро е да си бидиш заштитена сепак гинекологот најдобро знае и ке те советува

12. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    38
    не можев да дочекам до утре, сега се вракам од кај лекарот, се е во ред, бремена сум веке 4та недела,потвреди бременост, за тоа нисто не реце само ми даде витамини и рече да узивам

13. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    760
    ок одмарај повеке сеа колку што можеш повеке оти почеток е нели ? следи ги упатствата на гинекологот и се ке биде ок позд

14. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    денес отворив само за да видам дали има нешто ново кај другите зошто кај мене е се по старо ми дојде повторно И што да видам две нови трудници :clap: ЧЕСТИТКИ и до двете :*

15. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Cestitki za novite mesinja,imajte ubava bremenost!

16. strong-gril

strong-gril Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    Uф ќе пукнам до 9ти неможам да издржам а и многу се нервирам осеќав благи болки во долниот дел на стомакот до пред некој ден и веке една недела имам исцедок бледо-жолт ... бело прање не е бидејќи тоа е густо можеби лошо ќе се изразам но како мрсул и тоа го имав за време на овулацијата сега ова незнам што највеќе се плашам да не е некоја инфекција а неможам да отидам на гинеколог :sweat: ми треба ваше мислење и ваше искуство :?:

Toa e eдинствена промена и нафрлано лице што досега барем сум имала чисто лице

17. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Девојче ти честитам за бебенцето,ти посакувам лесна бременост :inlove:

18. valjaaaaa

valjaaaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    10
    Цеститки и имај лесна бременост . Ми се допагаат овие убави вести . Ајде сите да се приклуциме во овој клуб. Поздрав

На lale24 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Честитки на сите нови трудници, имајте лесна и убава бременост

20. razocaranaODse

razocaranaODse Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    10
    Честитики и од мене за новите трудници. Со среќа и лесна бременост...Се надевам дека и јас ќе се придружам во скоро време :) . Треба да ми дојде на 2 но се надевам дека нема (од едеа страна многу сакам да сум останала повторно бремена,но пак од друга страна ми е страв за пофторно да не ми се случи истото како и со првата бременост,пофторно да не го изгубам бебенцето ;( ). Инаку имам повремено благи болки во долниот дел на стомахот и во половината. Сега за сега не ме болат градите и имам повремено гадене. Се надевам дека ќе ги видам повторно 2 црти и дека се ќе е во ред. Поздрав до сите што очекуваат да станат мајки ;) :inlove: