ЧЕСТИТКИ Гладиола!!!!!!!!! се радувам за тебе уживај во овие прекрасни твои моменти лесна бременост ти посакувам честитки девојче 321 лесна бременост ти посакувам уживај си во бременоста
со лесно нека е, ти честитам. честиткииии,многу се радувам тажна сум strong-gril само што станав и кога отидов во wc имаше што да видам ....а ми дојде и еден ден порано... незнам веке што да мислам.
тажна сум strong-gril само што станав и кога отидов во wc имаше што да видам ....а ми дојде и еден ден порано... незнам веке што да мислам.[/quote] oFFFF многу е тешко знам, но не треба да губиме надеж еве и јас сум во исчекување незнам што ќе биде немам никакви симптоми ... ни останува само да се надеваме и да чекаме да можев со нешто да ти помогнам со задоволство би го направила тоа, но ете секој си има различен организам и кај секој е различно. Не губи надеж и ти ја пуштам сета среќа во наредниот месец да си видиш 2цртки
oFFFF многу е тешко знам, но не треба да губиме надеж еве и јас сум во исчекување незнам што ќе биде немам никакви симптоми ... ни останува само да се надеваме и да чекаме да можев со нешто да ти помогнам со задоволство би го направила тоа, но ете секој си има различен организам и кај секој е различно. Не губи надеж и ти ја пуштам сета среќа во наредниот месец да си видиш 2цртки [/quote] немој да си тажна и мене истото ми се случува неколку месеци наназад! Само што си решив дека веќе нема да се разочарувам! знам дека тоа е тешко особено со огромната желба која ја имаме во себе за бебче, ама сепак не смееш да губиш надеж и да се разочаруваш, пробај да не се оптоваруваш толку со мисли и да се опуштиш и сигурна сум дека еве токму наредниот месец ќе се случи нешто убаво Те прегрнувам силно и ти праќам ајде девојко насмевка и позитивни мисли
немој да си тажна и мене истото ми се случува неколку месеци наназад! Само што си решив дека веќе нема да се разочарувам! знам дека тоа е тешко особено со огромната желба која ја имаме во себе за бебче, ама сепак не смееш да губиш надеж и да се разочаруваш, пробај да не се оптоваруваш толку со мисли и да се опуштиш и сигурна сум дека еве токму наредниот месец ќе се случи нешто убаво Те прегрнувам силно и ти праќам ајде девојко насмевка и позитивни мисли [/quote] Може еден мој совет,според мене ,најдобро би било доколку отидете на гинеколог и му кажете дека сакате да забремените самиот гинеколог ке ви предлози да ги следите фоликулите и да ви олесни и каже кога поточно ви е овулацијата и ке знаете тогаш кога да обрнете внимание,ви го казувам ова од лично искуство и така ке си помогнете сами на себе да нема повеќе разочарување ,зошто знам сама по себе колку и да речеш дека нема да се разочаруваш ке биде спротивното,и побрзо ке се видат тие две цртки.....поздрав
Ви благодарам за честитките .Дас ве прашам дали некој имал слично искуство.денес имам несшто како бело пранје , но темно, како ѓолто,накај кафеаво ,не мн.ама доволно за да се преплашам многу.утре ке одам на лекар ,ама ова денес многу ме исплаши ,дали е нормално вакво нешто или не
сега за сега не паничи а утре на контолата обавезно кажи му на лекарот и побарај си прогестерон за задржување на бременоста оти модерно време ова или имат спонтан или крварат во бременоста незнам дали и порана имало ама сега во денешницава страшно многу слуцаи има а најдобро е да си бидиш заштитена сепак гинекологот најдобро знае и ке те советува
не можев да дочекам до утре, сега се вракам од кај лекарот, се е во ред, бремена сум веке 4та недела,потвреди бременост, за тоа нисто не реце само ми даде витамини и рече да узивам
ок одмарај повеке сеа колку што можеш повеке оти почеток е нели ? следи ги упатствата на гинекологот и се ке биде ок позд
денес отворив само за да видам дали има нешто ново кај другите зошто кај мене е се по старо ми дојде повторно И што да видам две нови трудници ЧЕСТИТКИ и до двете
Uф ќе пукнам до 9ти неможам да издржам а и многу се нервирам осеќав благи болки во долниот дел на стомакот до пред некој ден и веке една недела имам исцедок бледо-жолт ... бело прање не е бидејќи тоа е густо можеби лошо ќе се изразам но како мрсул и тоа го имав за време на овулацијата сега ова незнам што највеќе се плашам да не е некоја инфекција а неможам да отидам на гинеколог ми треба ваше мислење и ваше искуство Toa e eдинствена промена и нафрлано лице што досега барем сум имала чисто лице
Цеститки и имај лесна бременост . Ми се допагаат овие убави вести . Ајде сите да се приклуциме во овој клуб. Поздрав
Честитики и од мене за новите трудници. Со среќа и лесна бременост...Се надевам дека и јас ќе се придружам во скоро време . Треба да ми дојде на 2 но се надевам дека нема (од едеа страна многу сакам да сум останала повторно бремена,но пак од друга страна ми е страв за пофторно да не ми се случи истото како и со првата бременост,пофторно да не го изгубам бебенцето ). Инаку имам повремено благи болки во долниот дел на стомахот и во половината. Сега за сега не ме болат градите и имам повремено гадене. Се надевам дека ќе ги видам повторно 2 црти и дека се ќе е во ред. Поздрав до сите што очекуваат да станат мајки