Дефинитивно има бледа црта,со срека и со лесно мила,баш не израдува сабајлешки редно беше оддамна сме немале //
Vie se raduvate, ja pravam testovi i ponataka, vtoriot go cekam i palam patiki vo labaratorija ako i toj izleze poz. Luge mene ne mi se veruva iskreno, jas neznam sto da kazam...
е тука ми се гледа бледа. Ајде и од крв ѕирни молим те! Ти посакувам да ти е со лесно и да е се во ред што е најважно!
Bev vo adria lab, uste cekam, do 3h ke znam rez i vi pisuvam odma!! Pustajte srekja pa da ve tegnam site so mene vo trudnicki!
Cestitki i od mene @Mari-Ja So lesno da si ja isteras bremenosta. I znaes sto..i jas i ti istata vecer sme si sonuvale 2 crtki. Mene treba da mi dojde na 7mi Avgust pa rano mi e uste. Inaku otkako te iscitav nabrzina niz mislenjata, vidov deka si Rakce. I jas sum Rakceee Mora da ima nesto neslucajno vo sevo ova Belkim po rakovska linija ke ni se posreki i na dvete
Јас имам неделава како внатрешна температура,имав како некоја настинка и 37,2 најчесто ми беше цела недела...Јас денес трети ден уште ништо нема.Ако до вечер не дојде утре ќе одам на гинеколог...
Не се секирај...Дај Боже да фати уште одма после менс.... и да не треба да рачунаш две години од обиди ...
Eve suuuum rez na mail mi stignaa 36,5 hcg... Rano e uste mi rekoa, vo pon odam uste ednas da proveram. Vase mislenje? Lugeeee ne mi se veruva mene uste....
Срце, си, само дај му шанса да потпорасне уште 1-2 дена. Ако направиш во недела ќе видиш разлика. Јас бар мислам дека си. Ќе биде се во ред. Цела среќа ти ја пренасочувам и те тегнам со мене во труднички за ти да ги потегнеш другите.