@Mari-Ja тестов мириса на бебенце..иди на проверка преку крв,и кажувај одма да ладиме шампањ со време секој позитивен тест е успех и за екипава овде,дава надеж-а само таа ни е потребна
Dobiv na mail rez, se javiv da mi kazat mislenje, mi rekoa rano e, ama vo ponedelnik sigurno ke znaeme. Vikam ok kolku treba da e hcg za da sme sigurni, mi rekoa ti ako si sakas samo bidi pozitivna pa vo pon te cekame i kr bide se dobro! Taka da cekameeeeee
Zeni ne znam sto da recam osven deka sum mn zbuneta, pozitivno zbuneta! Sakame da kazeme na celiot svet deka sum bremena, mm leta, jas kocam i obratno. Cekame na ponedelnik, pa kako sto e Gospod nikoj ne e! Utre mi e denot za nedobivanje, pa ke znam najsigurno. Gradite me bolat i ponataka, minimalni bolki vo stomakot od vreme na vreme i toa e se. Ako vo pon bide se kako sto treba, odam pravo i na ginekolog pa ke vidime sto ke kaze. Zeni moi, mene uste ne mi e verno, ama vi posakuvam vakva "zbunetost" sto pobrzo da si docekate, SITE!!!
Јас колку што знам над 5 веке значи бременост ... ајде честитки и опушти се. Мислам дека @Надежна имаше ваква вредност на ден на добивање, ако сака нека пиши за колку време и беше дуплирана бета-та.
чудни болки во стомакот, градите осетливи, а имам уште една недела до ден за недобивање.... не знам што да мислам
Taka mi rekoa i mene, stom dva testa se pozitivni i hcg e tolku, togas nema sto, ama ajde vo pon najubavo ke znaeme. Ke pocekame
Milicka cestitki i mojata beta vo vtornik bese 35.1 pa vo cetvrtok za dva dena bese 70 znaci se duplirase i se bese ok pa za edna nedela 10000 betata ti e odlicna i sega gali si mesko i uzivkaj ,imas ista beta kako mojata a sega khe skoka i skoka nagore,i da se sto e nad 5 e brenenost samo se raboti za mala bremenost.Uste ednas cestitki so celo srce ti posakuvam najskolska bremenost
Јас имав бета 33.3 тоа значи си 3 та недела затоа што не поминал еден месец од последен циклус, после недела дена бетата беше 253 така да без сомнение трудна си.. Со лесно со убаво....
Ајјјј срцка златна биди си возбудена и уживај си .... е вака сакам кога ке вклучам да има известување со позитивни резултати. Бравос миличка ти честитам и ти посакувам се најубаво,....бременко си тоа јасно се гледа . Те гушкам (@Mari-Ja i edno vakvo kerce da bide kako tvoeto na slika smeska mala da si imas lesna bremenost .
Ништо од мене ми касни малце поише, од 9-ти, ама тестот е негативен. Знае и поише да ми закасни така да не ми е чудно. Чекам
@Mari-Ja Само што е објавено на странава Понеделник е веќе август Август, 2016 Љубов @Важен ден за вас овој месец е 18 август, кога полната месечина ќе ја осветли вашата 8-ма куќа на сексот, интимноста и сродните души. Нема да сакате да се одделите од прегратката на саканиот и ќе сакате да ги споделувате новите искуства со него. Можно е на овој ден за првпат да споите усни со нов партнер или да објавите дека сте бремена. На претпоследниот ден од месецот, Венера ќе премине во вашата 4-та куќа на домот и семејството. Ако сте во брак, септември ќе биде прекрасен месец за вас.@