Mislam deka negde procitav deka @Mari-Ja e Rak vo horoskop. Neka me popravi ako sum greska I jas sum Rakce, pa ete se nadevam deka i za mene ke se ostvari predviduvanjevo
@Eleonita i @KaTe<3 neznam zosto docni tolku i mene taka mi kasnese minatiot mesec prv pat i pravev test sekogas otkako pravam testovi dobivam dali oti veke se olabavam.i znam deka ke mi dojde i ete ti ja doaga. neznam sto da kazam.I dvete li ste so redoven ciklus na kolku dena vi ide?
Секогаш на 28 дена може ден покасно или порано ама ретко.. незнам што да мислам веќе немам болки ни ништо само ме печка од страната ама не ниско малко погоре..и градите малко ме болат
Почекај уште 2дена и повтори го тестот или преку крв...ако и тогаш нема ништо иди на гинеколог. Посакувам да си бремена. И да откако и ние се обидуваме,а и кај повеќето е така циклусите се изместуваат зошто е така незнам.
Не мене никогаш не ми е редовен циклусот ради ПЦОС, минатиот па ми дојде на 35 -иот ден. Другата недела пак ќе правам тест па ќе видиме, и да и мене обично кога ќе го направам ми доаѓа ама овој пат не беше така. А дури ни симтоми на добивање немам.
Ајде женски,се надевам дека тестовите не покажуваат како треба...Дај Боже да е така... Мене 4 дена ми доцни покасно ќе одам до гинеколог да видам што се случува ме скинаа јајниците денес,и над јајниците кај половината пецкање...
Е јас си се тешам со оваа реченица за мојот хороскопски знак...Некои овни ќе го променат љубовниот статус, додека други ќе се израдуваат на позитивен тест за бременост.
Daj Boze kaj site vakva radost, ne samo kaj nas rakcinjata! @KaTe<3 @Elenota i @stejsi2005 vi pustam srekja da ne izraduvate denovive!!!!!
Јас бев на гинеколог,и беше многу здебелен ендометриумот ама ми кажа дека не гледа дека ќе ми дојде,нити дека нешто има...Ми рече уште две недели сигурно јас не гледам дека ќе ти дојде,и ми даде примолут нор да пијам..Ова прв пат во живот ми се случува...
Маж ми е рак, може да ме изненади дека е труден. хахххххххахахаахахахаха Инаку да пријавам 5дена доцнење
Срце а да си направиш тестче? Зашто се измачуваш прво, второ не мора да значи дека одма ќе има нештп. Кај мене плод се виде дури во 7 или 8 недела. И ми кажаа дека е нормално тоа. Ај провери се, не ја мачи душичката може?
Девојки ве молам за помош, ми треба да ми кажете дали здебелен ендометриум може да биде знак за менструација или само при бременост?
Tоа ми е необјасливо...прошлиот месец ми вика здебел е ќе ти дојде и ми дојде..сега вика здебелен е нема да дојде..и за бременост исто...абе да се мрднеме...