Пред некој ден пријатели на моите добија бебенце. Луѓето цели 20 години се бореа со стерилитет. Се изнарадував за нив. Потоа коа подразмислив, коа ме надвладеаја некои чувства, се изнаплакав. Зар и ја би можела толку долго да чекам?
По песимист од мене нема!!! И викам на аптекаркава дај ми тампони. И ми дава. И после и викам и еден тест за бременост! И ме гледа бледо,а мене кога ми дојде една смеа Утре ќе го правам тестот со утринска мокрача за да ми биде најсигурно и да не се мислам дали е точен(ако не ми дојде до тогаш) Инаку 8 дена доцнење
Samo sto mi stignaa rezultatite. Betata e zgolemena na 230! Zeni moi, ve cekam sto poskoro da se druzime vo trudnicki!!!!! Vi blagodaram za sekoj odgovor, za sekoj sovet, za sekoja uteha. Od srce vi posakuvam sto poskoro kaj site vakva ubavina! Ne gubete nadez, Bog e golem za site! Ke navrakjam postojano ovde, bidejki ke cekam sekoj nareden den po minimum tri da spodeluvaat ubavi vesti i da si zaminuvaat od tuka!
Ај направи денес ако сакаш. Јас не правев со прва, па позитивен беше. АЈдееееее плссс! Тампоните не ти требаат, фрли ги во канта!
@Mari-Ja честитки имај лесна бременост и чекај не во труднички сигурна сум за брзо време една по една ќе ти се придружиме сите
Srcka so Srekje i so lesno Bremenosta. Mn mi e drago za tebe, se nadevam i nie po tebe da te imitirame malku
Ако ти е денот посебен, ти си знаеш секако. Дај боже насмевката да ја задржиш а ние нетрпеливо ќе почекаме уште еден ден
Пред три дена се убив од повраќање, се што ќе изедев го вадев, исто и со цигарите ќе запалам трчам во вц. Последниве два дена ми е само така лошо. За тест уште три дена, а денес имам големи болки како пред добивање. Не знам што да мислам, белки на добро ќе е работава, пошто читав дека болки се можни и при бременост. Мислење
11-ти , уште десетина дена, ама месецов ич не се видовме со мм, бидејќи јас бев надвор од градот, почнуваме дури од денеска, па каква ќе ни биде среќата 10 дена пред циклус ќе видиме
Мене ми се згади од цигарите и ден денес не пушам. И болки се нормални при бременост, односно грчеви. Се што е во рамки на нормала, што се трпи е ок. За три дена ти е Д ДЕЈ? Причекај нека касни, не избрзувај.
Znaci jas imam redovna menstruacija na 28dena bez isklucok,samo poslednive dva ciklusi mi poslaba od prethodno.prethodniot mesec nemav krv skoro ic,samo temnokafeav iscedok.se javiv vo plodnost i mi rekoa prvo test da napravam, i deka ne e nisto strasno samo deka mi se poremeteni hormonite.uste denes ke kupam maka vo prav a vo petok na pregled.
@Mari-Ja женска уште еднаш со лесно,и ќе ти се придружиме сите во Труднички,оптимистички до крај! hug: