Добро Утро на Сите Еве и од мене вести втор тест вчера негативен. А уште немам добиено, при крајов на неделава уште еден праам ако не идам да видам што е работава. Не знам за вас ама јас се мислам дека е Понеделник денес.
Dali vaka prv pat ti se slucuva da ti docni i dali imas redoven ciklus? Inaku tocno kako sto veli @stejsi2005 mozebi stanuva zbor za kasna ovulacija.
Девојки да се пријавам дека побудалувам Еве ја, ја осеќам ќе дојде и тоа пред време!!! Повремени болки во стомакот, апетит, болки во мускулите на нозете, ПМС (ќе го истепав вчера мм). Два негативни теста ме дотепаа! Ајде више нека доаѓа ако решила, не можам се побудалев!! A ne mozam so nikogo da spodelam...Sakam da bide iznenaduvanje za mm, na drugarkite ne mi se kazuva, a majka mi ne sakam uste sega da ja potresuvam deka se macime za bebence A taka mi treba nekoj da me gusne vo momentive....
Здраво женички како сте? Навратив само да ве поздравам, немам шо да пишам вероватно и дека малце ми е хаос главата. @DaenerysT Те гушкам мила...
мила те разбирам дека сакаш да е што поскоро и да ги изненадиш сите,но со тоа што си премолчуваш работи кои те мачат си правиш дополнителен стрес,кој не е баш добар сојузник на патот до бебче.Размисли,сигурно имаш барем една особа да и се отвориш и поразговараш.Ти посакувам што поскоро радост
Женски едно прашање, за спермограмот треба прво да се консултирам со гинекологот или можи на приватно да го направи мм па таман кога ќе одам следната недела на преглед да одам со тие резултати, да не губам време? И уште нешто во БТ, имав прочитано наназад за во АдриаЛаб на приватно, па шо ке ми кажите за таму, ок се?
ние правевме во адриалаб бт. Ок се да. Примерок се носи од дома. Многу е важно да се однеси веднаш по оставање на примерокот, а најмногу до 30 минути. После оставањето чашката се става под рамото за да се задржи топлината. Заборавив за парите, мислам 1200 денари е.
Фала ти, а претходно нема потреба да се консултирам со гинеколог, нели е на приватно не ни треба ни упат така? Можам на своја рака? И претпоставувам не мора лично да го однеси?
мислам дека можеш да го однесеш ти сама во име на мт, ама сепак јави им се. Ако си плаќаш приватно, воопшто немаш потреба од консултација со гинеколог. И не заборавај, минимум 72 часа апстиненција, најмногу 5 дена, ама не чекајте толку
Јас да ве поздравам. Дома кречиме , па ќе стигне новиот мебел на чисто. Нема ништо ново , се е исто работа дома. На тие што чекаат две црти ви посакувам среќа
Da prijavam deka sega mi dojde. Em ovoj mesec piev maslinovo maslo so smokvi i potajno se nadevav mnogu ama nisto pak mi dojde i mnogu mi e maka ne sto ja se razocarav tuku sto i mm ke go razocaram.Aman veke do koga vaka neznam .....
Ajde sisi ne se predavaj! Probaj mesecov so cajot od macina trava, dodeka imas menst nemoj da go pies, posle odma pocni, tri pati na den po edna casa. Ke bide, samo nadez da ne gubis!
Bi pocnala da go pijam mila samo mi e strav nem pak nesto da ne mi poremeti bidejki se e kako sto treba sega za sega kaj mene fala mu na Boga.
Nie vo Adria Lab pravevme,1000den.ni naplatija,od doma nosevme primerok.Pokaza normozoospermija,a vo site drugi laboratorii rezultatot bese los.Rezultatite od kaj Tashe,Sistina i GAK se sovpadnaa.
Mislam deka nemas steta od nego, neka kazat tie sto imaat pogolemo iskustvo so istiot, ili pa procepkaj po net rascitaj se ubavo. Mislam deka moze samo da pomogne, ipak e caj priroden... @KaTe<3 @Zaljubena111 pustam srekjickaaa!!!