Hipersenzitivna sum stanala, a toa ne e na dobro. Sama ako ne si pomognam koj drug... Ama, ne e taka lesno da kontrolirash psiha... Prostete na negatovnosta moja... Ako se slucat novosti kje Ve izvestam.
Srcka ja imas mojata poddrska. Olabaj se. Zivej go sekojdnevniot zivot. A mozis i doticnata malku da mu ja podzatnis muckata - normalno nasamo. More krava edna nedodelkana, oti ne si imala deca ova ili ona. Da bev jassss hahah zato mozi si velam gorniot me trga od takvi faci - oti jas ne kutam. Da i recis ke imam deca, i neka mi se kacvaat na gla i neka mi rasturaat. Koj sho nejki da mu e rastureno sho ragal?? Moreee jas da bev ke i plesnev vlice i polosho hhhh. Glavata gore. Samo pozitiva. I bez opsednatost so zabremenvanje. Odi nekade na odmor, uzivaj malku. Batali negativni misli, zamini kade bilo i opusti se. A so taja gnasnata - samo ostro i ke vidis kako ke prekini da ti zborva ni na samo ni nikako hhhhh
Ах леле добра е земјава што ги крепи уште тие таквите.. - Зарем немаат срам и жал? Почит, разбирање?? Зарем се толку дволични не се наситија од нашата тага? Не се секирај ги имам едни такви секој ден ми чукаат по нос капак на се и колнат. Ама јас пак пред нив сум Нека си пукнат... Мамето нивно Ама ако Господ е голем и да му врати спрема заслуженото.
Девојки! Иако е тешко, сепак мора да се потрудите да не ја губите енергијата на душегрижници. Ете, бремена сум и уште ги имам. Сега ми солат памет во стил „поуживај уште некој месец“ „Спиеш? Ако, спиј, после нема спиење“ „Кога ќе дојди детето толку од бракот“ итн итн. Или, пак, најлошите приказни за спонтани абортуси, се до украдени бебиња од болница. И јас на моменти се нервирам, ама не вреди. Некои луѓе апсолутно немаат занимација во својот живот и уживаат да го средат туѓиот.Ете така ја ваѓаат негативната енергија и зависта. Избегнувајте се што ви смета.
Zeni, vi kazal nekoj deka ste naprekrasni na svet? Ve obozavam...edinstveno VIE razbirate se! Se cuvstvuvav tolku losho bidejkji doagja od bliska the osoba I toa ne bilo koj tuku zolva mi! I toa ne e prv pat! Ali vekje drug list vrtam, Bela trpi dodeka se trpi. Devojki, se citame Za nekoe vreme. A vo megjuvreme iscistete se od tuka site do edna.
Повтори го тестот. Одамна почнав да вракам во иста мера, па кој сака да се меша нека повели. Во време кога сите околу мене еден по друг добиваат дете, а јас не сум ни блиско до тоа ми се плаче, ми се иде да рикам на сет глас. Ама не дозволувам некој да ме види пропадната, не дозволувам ситење на моја несреќа. Ке дојдат и нашите 5мин, кога тогаш.
Мене уште ми нема дојдено Ќе морам да направам уште еден тест од последниот негативен поминаа 9 дена, а тој го равев на 5-6 дена каснење....
Ние денес правевме спермокултура и уринокултура, резултати понеделник. Гинекологот врз основа на спермограмот рече дека најверојатно има бактерија затоа што се покачени леукоцитите. Се надевам лесно ќе се излечи бактеријата за да се врати мм во нормала, и после да се средвам јас. Вчера ми мереше фоликули на 19ти ден од циклус нема пораснати 8,2мм измери
Ако ми веруваш се збудалев, вчера додека ми проби ми се чинеше жив ќе го изедам мм, кутриот за се ми е он крив. Ме мава депресија максимално се надевам од утре ќе се смирам. Ти дај боже да не добиеш, ти пуштам среќичка
Многу сте тивки женски.... Јас ќе бидам мирна до Декември - Јануари Ама затоа од вас чекам позитивен тест.....
Така ме советуваше докторот.. Ми даде и терапија да ја подготвиме матката. И тек 21-22 Декември на контрола. Освен не дај боже ако не е нешто во ред. А тебе колку теба ти касни?
На 23ти требаше да добијам пак 23ти кје дојде јас ни Д од добивање, така секој месец последниот пат ми дојде недела дена порано таман се израдував и јас на време да добијам сега пак ја нема вештерката.
Знам ама преку глава ми е од нагативни тестови веке две години секој месец.Уште ден два ке издржам па ке направам еден.
Јас си чекам нешто ке дојде сигурно.Симптоми тие се ама пустите исти се и за ПМС и бременост.Само се чепкам по гради,се глеам дане приметам нешто различно..пуста желба.Единствено различно што приметив е болки доле и тоа 10 дена пред менс. имав такви болки баш менструални со повремени 'сечења',па ке видиме,надежта не ми бега битно Ви пуштам среќа на сите и за зачнување и ||.