Од прогестеронот што го примаш болат и потекуваат. Може и стомакот да го чувствуваш подуен и поспана да бидеш...
За спиење не прајме муабет. Неможам да се донаспијам За спиење неможам да се донаспијам ...фала ти многу
Zenski dali moze vaginalni( kandida, hlamidija, od cerviks...)brisevi da se pravat 1-2 pred da ti dojde ciklusot? Treba za 2-3 dena da mi dojde,a do petok moram da odnesam rezultati od brisevite bidejki maticnata odi na odmor. Sakam utre da napravam. Fala vi odnapred na odgovorite
Луда работа вчера ми заврши денес имам менструални болки, ми се нема случено до сега. На некоја од вас?
Исто и мене ми даде кломифен без претходна проверка на каналите Т.Е HSG и без пратење на фоликулите до кај се колку пораснале или не. Муабетот беше пи си ти кломифен и пријатно
Денес се јавив ми закажаа во петок на 9ти ден од циклус...☺а зошто порано незнам...ми кажа да испитам седиментација во четврток и да се јавам да им кажам колку е...а колку треба да е седиментацијата за да правам хсг може да мо пишаш
Женски, дали може антибиотици да го изреметат циклусот? Месецов примав 7 дена интензивна терапија 1 недела пред да добијам. Ми каснеше 5 дена и ми траеше 3 ипол дена, нормално крварење. Обично ми трае 6 дена обилно крварење. Да си одам на лекар а?
Девојки како сте? Јас божем да не ве замарам постојано, само да ве поздравам. Вадете позитивните тестови во дефицит на трудници сме веќе. :\ Гушкам најсилно
Таму одам и досега се што сум испитала се е ок ми остана само уште хсг...за докторот немам зборови со кои би го опишала и исто и јас сум презадоволна...пиши ми искуство за хсг ако си правела кај него
Од се може да се поремети циклусот. Може и од стрес , промена на клима , антибјотик , настинка .... Почекај уште некој ден , направи тест за бременост ако е негативен чекај го наредниот циклус , и ако е исто вака тогаш појди на доктор.
Ја запоставивме темата нешто,јас сум на одмор и затоа сум малку неактивна кога ке се вратам ке ве дружам почесто ве гушкам сите.
Женски јас да ве поздравам само... некако ич нема желба за однос, нема ни мм, некако ептен безвезе се осеќаме и двајцаата. Го прашувам зошто нема никаква иницијатива од негова страна, божем од моја има, ми вели џабе ке имаме, вака бар знам дека нема потреба да се надевам ... уште толку ме докрши.
Cekam 22 da vidime dali porasnale folikulite i da ja napravam vtorata inseminacija pa ke vidime so gospod napred borbata prodolzuva na ovoj den pred tocno edna godina go napraviv pregledot na koj mi kazaa deka moram itno na serklaz za posle tocno 10dena da gi izgubam moite bebinja kamo da ne go ni napraviv toj pregled a jas sama si barav ohh boze daj mi sila ovoj pat da bide se vo red..........