Jas posle dve nedeli docnenje dobiv i toa nenormalno krvarenje.Invitroto se mi poremeti a dobivav na 28den.Cekam dali ke mi odobrat vaucer pa da odam vo new born na pregled i konsultacii.Site obicno pravat vtoro kaj ist doktor,jas ke smenam ne sum zadovolna od sistina.
Здраво Мислам дека ќе ти помине многу бргу барем мене прошлиот пат така ми летна, и јас исто се чувствував како ти. Ама ние жените сме родени борци така да не се откажуваме лесно, а и сексот не е нешто на што треба да се гледа како обврска за да се направи дете. Јас тој проблем со маж ми го немам, и повеќето пати јас сум таа која не чуствува потреба од тоа не дека ништо нема да биде, едноставно така се чувствуваш во моментот. Мислам дека е добро да поразговарате на таа тема подлабоко, барем ние така правиме за секој проблем со кој се соочуваме. На крајот на краиштата и двајцата сте заедно во борбата за дете. Чисто онака како совет се надевам дека малку те олабавив.
Devojki aj pomos imav malku rozevo pa kafeno po malku od ponedelnik do vcera a testot go pravev vo sabotata bese negativen seuste nema trag ni glas i nikakov simtop od nisto samo stomakot mi e naduen ko balon i se osekam ko da sum dobila i samo trcam vo vece da proveram i nekoi nelagodnosti cuvstvuvam vo jajnicite...pls pomos so da pravam ...
Zdravo dali nekoja moze da mi odgovi vo golema dilema sum.Piev klomifen iodev na sledenje folekuli,koga folekulite mi poraanaa 18.5 i 16 mm doktorot mi stavi pregnil, neznam zosto tolku brzo mi stavi inekcija.neli treba da porasnat nad 20 ? Koga go prasav toj mi rece "dosta e rastenje ne ke gi pravime cisti".Koga da ocekuvam ovulacija posle stavanjeto na pregnil?posle kolku vreme prskaat folekulite
Posle 36 casa od pregnilot. No vie fatete se na rabota porano za da mozat spermatozoidite da ja precekaat jajce kletkata, ne taa da gi ceka niv
И мене ми беа толку пораснати, и многу ме болеше стомакот, ми даде Прегнил ја примив и после 36 часа беше инсеминацијата. Денот пред да биде инс. не можев да седам од болка, на денот на инсеминацијата исто, а по процедурата ни рекоа да имаме односи што е можно почесто тие два дена. Неуспешен беше обидот за инсеминација и требаше на втора да одам ама не отидов. Се ова се случи во државна, таму знаеш не зборуваат многу. Па сега чекам да видам што ќе ми каже во Ремедика Петановски во септември имам закажано преглед, дали ќе ме прати на уште една инс. или директно на ин-витро ќе идеме. Со среќа дај боже да успеете
Здраво женски ☺ не сум активна но редовно ве следам. Честитам на сите оние со две цртички, среќа за оние што уште ги чекаме... Ми треба едно мислење од вас. Добив на 19 јуни, па на 19 јули и еве август сеуште нема ништо. Пред една недела приметив мали хлеки точки кафеави, мислев дека ќе дојде ставив влошка. Кога станав имаше ептен малку дури не е ниту кафеаво лигаво и толку од тогаш наваму. Чекам да видам до утре што ќе биде, во меѓувреме чекам и некое ваше мислење. Поздрав и имајте убава вечер.
Колку што јас знам на 27, оваа ми се има случено уште еднаш да ми се поклопи на ист датум, ама без никаков кафеав исцедок.
Јасно ми е дека период е, минува ко се друго, во вакви моменти ни сама не се поднесувам. Иначе сум позитивна за се, па и за ова. Ајде што не поминало И секогаш викам коа ке се роди ке види јас кој инат сум, што сега тоа ми води инат и неќе да се фати @Lady4 напрај си едно тестче
Срцки јас после две години ги видов конечно двете // уште не можам да им поверувам на сопствените очи. ве
квалитетот е лош од лап топ ги сликав.ти благодарам мила на сите ви посакувам иста радост и темата да се избрише од форумов,цртите се јасно црвени бидејки многу време ми касни на 23 јули требаше да добијам ама нередовна ми беше мм денес со сила ме натера да направам тест.