Бремена си!!! Честиткиии, имај лесна бременост. Кај мене на првиот тест помалку се познаваше од твојот и еве сега сум 23 недела
. Cestitki so lesno da si isteras do kraj. Ima pravo maz ti pocekaj malku rano e za lekar nema da se vidi nisto samo ke se sekiras bez vrska i ke mora povtorno da odis. Misli pozitivno i ke si ja vidis naskoro malata tocka sto zivot znaci.
Ne ti treba vednas, eve jas tek utre Boze zdravje ke odam prv pat, a vcera pocnav 7ma nedela. Taka me sovetuvase tuka gin. Se ke bide vo red ne se sekiraj. Kogo i da prasav sto poznavam da rodil, site mi rekoa 7-8 nedela prv pat bile na gin. I srcenceto togas ke go slusnes. So lesno neka ti e cela bremenost! **
Женски Добро Утро Се надевам оваа недела ќе има две цртки уште од денес некој, а не да го чекаме крајот на неделата како минатата. Ајде да видиме кој прв ќе се пријави. Со среќа на сите
Девојчиња, ве штипкам за убавите носиња да потегнеме уште во труднички! Имајте недела исполнета насмевки и позитивни тестови!
Zdravo feminki celo vreme ve sledam I eve I jas da vi pisam. So sreka I so lesno neka im e na site trudnicki . Jas trebase da dobijam vcera a veke dva meseci go pijam cajceto macina trava, a imam menstrualni bolki vo jajnicite I vo polovinata a gradite mi se meki I se mislam dali da pravam test no mi e steav da ne se razocaram sovet
Pred tri meseci imav neuspesno ivf I posle toa imav ovie dva meseci redovna mens posto go pijam cajot.
Нај сигурно е да почекаш да ти касни барем 3-4 дена.. Па потоа да направиш тест. Бидејќи ако имаш останато, а дај боже да имаш можно е да настанала доцна овулација и тестот да покажи негативен бидејќи е рано. Затоа мој совет почекај си уште некој ден. Со среќа