Eve zenicki jas da se prijavam deneska bev na folukometrija vo sreda mi zakazaa inseminacija imam eden filikul od 20mm sega vob20 00 casot ke primam pregnil i so gospod napred ke cekame ubavi vesti pozdrav moi virtuelni drugarki ve guskam....
Cestitki mila imaj si ubava i lesna bremenost. Ti posakuvam se najubavo. Posle kolku vreme od obidi ostana bremenko? I spodeli ni nekoe simptomce
. Sto se nema da cues, tuka ima zeni sto se borat so godini za deca istosteni se i fizicki i pcihicki pa sega dojde ti lek da im davas. Nevkusna sala. Imaj malku pocit
Iskreno ti ja preporacuvam aplikacijata baby center, se imas na nejze ama bukvalno se. Od ishrana, pregledi, soveti, videa od razvoj na plodot po nedeli, bukvalno se. Mene mi e tolku interesna aplikacijata sto non stop citam novi raboti. Ubav den zeni! Neka se zavrsi ubavo avgustov za site nas!
Гледам коментар фрлиле и у труднички. Да ја пријавиме да ка банираат. Има кретени кои немаат попаметна работа, па досаѓаат тука. @Mari-Ja душо фала и јас ќе си ја симнам. .
Фала многу, побрзо кај тебе... Во брак сме една година, а за бебе се обидуваме уште пред да се земеме отприлика година ипол и еве кога ни се насмевна среќата, нема кога ти ќе сакаш туку кога е речено. Само опуштено и без нервози и стрес. На лекар да, ама на тие такви испитувања немаме одено. Оваа беше ептен изненадување, само се нека биде како што треба. Симптоми немам комај никакви освен што многу ми се спие и градите ми се многу осетливи. Пред десетина дена ми се појави кафеав исцедок и толку. Само без нервоза и се ќе си биде.
Еј девојчиња, ситуација: Ми заврши на 13-ти и рано ми е за добивање, а имам симтоми на добивање. Да не случајно е од мацината трева на 15-ти поцнав да ја пијам и од истиот ден почна кичма да ме боли, стомакот во долниот дел, градите ми се омекнати, лицето ми се исчисти...Некако ми е чудно, кој пиел мацина нека каже.
Macina treva piete koga imate problemi so hormonite ili moze sekoj da ja pie?I od kade ja kupuvate?Vtoriot mesec po invitroto mi docnese dve nedeli so bolki vo gradite i stomakot secenje,povrakanje za koga dobiv da ne moze da sopre krvarenjeto.Mora da mi e se poremeteno od stimulaciite pa da probam da pijam i jas od cajot.
Јас прв пат ја пијам чисто само мацина трева, ја има во Херба Стојановски(кога се уклучуваш на Јужен Булевар од кај тутунски, првата десно внатре во зградите) 150 денари 100 грама. Претпоставувам може секој да ја пие, инаку по народно се вика и очајница, затоа што им помагала на тие што не можат да забременат. А можеш да пробаш види како ќе ти оди , јас не знам дали е од неа, пишав претходно ми симулира менструални болки.
Рак (21. VI – 22. VII) Вторник, 23 Август 2016 Магија! Денес многу нешта ќе се променат во вашиот живот и иако ќе ве исплашат, ќе ве исполнат со бескрајна благодарност. Некои ракови ќе се израдуваат на вест за бременост, а други за промена на работното место. Прилагодете го вашиот живот на промените колку и големи да се тие. Клучот е во флексибилноста. Ова е хороскопто од Фемина за денес, кој е ракче одма тест да направи кај мене доцни 55 дена само еднаш правев тест на 5 дена доцнење, ама додека не ми дојде се надевам а нензам ни јас на што...важно хороскопот за денес ми се допага па ако соберам храборост ке направам и тест може па биднало нешто мегувреме
Праи уше еден тест, не ти треба храброст само 30 денари во зегин, ајде што има врска не се држи во неизвесност
Секогаш околу нас има негативни луѓе кои ја шират нивната лоша енергија и сакаат да ни го расипат расположението.... Мене лично ми викаа: Ах ти имаш проблеми со тероидната жлезда тешко ќе забремениш... бла бла... после температурата ти е многу ниска пошто речиси секогаш ми беше 35...... никој не слушајте и отстранете ги особите кои ви придонесуваат немир... Господ е голем и тука е за сите нас... Кога најмалку очекувате ќе ги добиете двете цртички, дај боже што побргу да уживате во бременост! Ве тегнам за носе сите и бидете храбри и позитивни! Па ве чекаме во Труднички муабети