Убав ден........ Мене ми дојде, еден месец помалце. Можам да се пофалам дека ми дојде на 26ден.... Еден чекор поблиску до целта. Имам болки ама ќе ги издржам мушки. За арно нека е
незнам дали ке вреди нити имам знак за добивање нити знак за бременост.. а ми е страв и да одам на лекар... ајде може ке си направам еден утре од сабајле ако не заборавам да купам
Здраво феминки, ај вака едно прашање Бидејќи месецов имав рана овулација, на 9ти ден од циклус, како да рачунам кога треба да ми дојде? 14 дена од денот на овулација, или пак 28 дена од прв ден од циклус? Според првата пресметка треба да ми дојде на 23 дена, а втората регуларно нели на 28. Од што сум читала по форумиве, сите што се во очекување на бебче, бројат 2 недели после овулација (Two week wait - 2WW) -така го викаат Циклусот вообичаено ми е на 28 дена без промашај, не знам што се случи овој месец. Иначе уште денес си имам симптоми добро познати и најверојатно ќе стигне кај и да е
Треба да е 14 дена од овулација. Среќно! Мене денес ми е 14 ден, синоќа имаше лигаво на тоалетот, утрово се пуштивме во акција... додека чекам да се врати матичниот од одмор и да поднесам документи за ивф, да се понадевам малку
Denes ne ocekuvajte od mene test. Vcera maz mi me zema od rabota i ne kupiv, zasto nesakam so nego da go narpavam da ne se razocara i toj ako e negativen. Denes ke gledam da kupam i da napravam utre.
Добро утро женичкиии како сте? Ама сум се наспала за сите пари, делви ајде те чекаме со позитивен тест Имајте убав ден
Оваа недела си легнувам во 1 во 2, а станувам рано и воопшто не сум наспана. Не знам што ми е, а кичмава ме боли за сите пари.
@Lady4 @KaTe<3 И јас не се наспивав до пред 2 дена.. Легни во 12 стани во 04 и секој ден исто. Ама сношти од 23 до 10 сабалје хахахаха ќе ме држи сега 2 дена.. Тукууу ако одиме на одмор таман ќе ми заврши, ќе можиме да си играме маж и жена со либето
Druski moi direktno od mestoto na nastanot se javuvam pomina inseminacijata sega cekam da pominat 14dena nekako ovoj pat imam poveke nadez od prviot pozdrav.