Jas da se pofalam dobiv odgovor od fondot,mi odobrile vaucer.Zakazav vo New Born i pregled i konsultacii,pa da vidime sto ponatamu.Mnogu se izraduvav denes
Da prv vaucer a vtoro ke mi bide ivf.Vo juni pravev vo Sistina na privatno i bese neuspesno sega ke odam vo new born.Ti do kade si?
Кој др би ми го препорачале за њу борн,и дали треба и за ембриолог да закажам консултации.Читам овде дека се консултирате и со ембриологот кога одите чисто на консултации.Ке одам во сите болници тука на разговор да бидам кој што ке ми каже.За ремедика мислам кај Димитров да одам.
I dvajcata se isti i site pacienti imaat ista sema so ne mi se svigja ic. Nemoze site pacienti isto da se tretiraat. Nasi prijateli napravija test za trombofilija i bese negativen ne trebase nisto da prima od clexan aspirin a nejze i dadoa i clexan i aspirin ne e igracka ova zivot e vo prasanje. Ne e tolku dobro da se zemaat i toa i toa .
Jas samo cekam maticniot da se vrati od odmor I da odam da podnese elektronsko baranje, pa da gi odnesam dokumentite vo fond.
Здраво на сите феминки. Читам подолго време на форумов и конечно се наканив да пишам. Најпрвин честитки за сите кои неделава имаа позитивни резултати, вашите успешни стории влеваат надеж Инаку со мм сме една година во брак и се обидуваме за бебче одприлика исто толку време но сега засега сеуште немаме резултати. Во јули решивме да почнеме со испитување и бев на гинеколог бидејќи немав добиено месец дена на ехо имав циста на левиот јајник па ми даде примолут нор 7 дена по 2. Добив во август и по добиеното повторно отидов на контрола на 14ти ден од циклус каде на ехо се покажа дека цистата на левиот јајник пукнала но ми се појавила нова циста на десниот јајник со големина 3.30. Во септември треба да почекам да добијам со цел да испитувам хормони. Прашањето ми е дали некој имал вакви проблеми при забременување, дали може и како да си ги зголемиме шансите исто не ми е јасно дали тој месец кога имам циста на некој од јајниците постојат шанси за да се фати? Фала ви многу однапред. Поздрав и се најдобро на сите
test negativen...docni 56 dena...vreme e za poseta na lekar..nesto.hormonite minse ispomesani najverojatno: )
Здраво идни мамички .. Редовно ве читам па конечно решив да пишам. Вака јас имам веке една принцезичка ... го имам истиот проблем повторно , сакаме со мм 2ро ангелче но неке и неке еве веке 3 години, истото беше и со првото но не вака долго тогаш траеше само 7 месеци . Пред два дена бев кај матичниот гиниколог .. ми ги даде МИКОРИЛ вагиналните таблети . Сега треба да ми дојде и ми рече кога ке ми заврши да почнам да ги користам ,дека од кога ке ја завршам терапијата треба да останам бремена.дали некој ги има користено овие таблети ?