@PePeRuTcHe<3 нека ти е среќен роденденот, следниот со бебенце да го славиш Јас вчера бев кај матичната по нов упат за ГАК, ме прегледа, овулација немам ни овој месец, водените цисти пукнати, крвните пораснати...
ви благодарам на сите на честитките но денес за подарок го дибив она што не требаше ама не се давам до крај
И јас имам магацин, ама моментално му пркосам на судбината и го реновирам- за инает!!!! Ај да видиме !!!
Uffff vo mojot "magacin" ima od igla do lokomotiva. Pa I kako e rastureno, od posle spontaniot ne mi se ni vleguva da go sredam, duri retko I prozor otvaram tamu. Ednas vo mesec dali ke otvoram samo eden pogled da I frlam I povtorno zatvaram vrata. Se mi bese isplanirano, kade ke bide skavceto, kade krevetceto...pa I edna fotelja si ja merkav za tamu... Ehhhh sega ne sakam ni da ja poglednam sobata od sto e rasturena, a I "prazna, bez zivot".
Жени да ве прашам,сте приметиле ли разлика во вагинален секрет откако се обидувате? Имено,ми почнуваат плодни денови,све фино нормално со безбоен исцедок и после ден два од односи(во кои спермата останува внетре)ми се појавува погуст исцедок,бело прање или што чудо е,не ме чеша нит мириса само ме нервира и незнам дали да ставам вагиналети имам;/
Мислам дека спермата станува безбојна и потечна кога е во матка, ја менува структурата. Брисевите какви ти се? Додуша немора да значи инфекција, може и настинка . Мислам да си ставиш вагиналетки, некои за pH регулирање- Линекс лејди , вагисан..
Девојчињаааа не се разочарувајте кога ќе ви дојде вештерката, таа нека доаѓа редовно а со неа и бебе ќе дојде. Знам дека глупо звучи муабетов, ама не се нервирајте ве молам. Искрено без оглед на која тема и да влезам на цел форум освен тука искрени срца и муабети, позитивни мисли и сила не сум осетила во ниедна друга. Едноставно вие сте пример! Насекаде сарказам, докажувања, обезвреднувања на личности има... Но тука не. Тука може човек да научи како да се бори за саканото и да го добие на крај како награда истото! Ве бубам и гушкам, утре е голем празник (за православните) и ви посакувам Мајка Богородица да ве чува и одведе на правиот пат, да ви дари здравје и по едно прекрасно чедо во вашите утроби! Имајте убава ноќ
@coca @CocaColla јас немам цисти со првото останав бремена по 7 месеци со 100% влијание на психата, а сега еве веке 3 години не сме се пазеле и не сме работеле на случајот бебе викавме што биде биде. Но сега ете ни се разгоре желба за второ и ке работиме повеке на тоа
Речиси година и пол се обидуваме, чаре лапароскопија затоа @PePeRuTcHe<3 мислев дека е постапка за отстранување на цисти, али не била само за цисти, баш ја прашав докторката
Здраво!Нова сум на форумот и Ве поздравувам сите феминки како и креаторите на сајтот кој многу ми се допаѓа и воедно и овој убав празничен денПоздрав до сите и се надевам на убава дружба како и совети и помош една на друга
За многу години празников . Мајка Богородица на сите да ни помогне да имаме полни раце. Ви посакувам се најубаво
nemoj da stavas na svoja raka pocekaj nekoj den ako imas pak podobro pojdisi na doktor. moze da e nesto drugo. ima razlicni bakterii a moze i da ne e. pocekaj vidi kako e uste nekoj den i pojdisi na doktor