Оли цел живот минува вака бавно. Сите ми велат колку брзо летнало времето. Абе како брзо, три години брак ми изгледаат како 10 Ама ова е само припрема, потоа ќе ни лета. Ова време, додека пробуваме и чекаме, ни се последна шанса да уживаме во животот, да читаме книги, да одиме по кафиња Потоа малку по busy Море едвај чекам да заборавам како се викам
Море тоа пробивање пусто да остане! Ајде само храбро и пишувајте како оди, што се случува. Momichka, да ти кажам право доста ми е од читање книги, излегувања, кафиња. Прилично смирен ми е животов, рано си легнувам, рано станувам, работам, активна сум. Добро би ми дошла една пауза од тоа и да дојде едно бебче што ќе ме буди и нема да ме остава да спијам
Вештеркава дојде еден ден порано и после хсг работевме на случајот но еве тоа е... ми иде да викам на глас за да ми олесни...но борбата продолжува следниот месец
Здраво девојки имам едно прашање . Имав спонтан и поминаа 6месеци, се чував и веке мислам дека беше доста. Почнавме со мм да имаме незаштитени односи (фолна, витамини и магнезиум пијам) на 29Август добив, сега незнам дали да се водам според календарот за овулација или да оставам така, ако биде да биде.. Вие како сте ? Секогаш се вoдите по календарот кога имате овулација или ...? Фала многу
@lovely-girl што ќе ти се тие плодни/неплодни денови. Не се преоптеретувај. Плус веке еднаш си останала трудна. Како остана тогаш? Не ја мисли. Кога се сакате најмногу, тогаш водете љубов. Кога се сакате најмалце, пак водете љубов и ќе се пресакате
Феминки како се држите јас минатиот месец имав последен циклус од 3ти до 8ми...требаше веќе да добијам ама нема никаков абер... минатата недела во петокот и саботата имав некој кафеаво/светло бордо исцедок... имал ли некој ваква ситуација? уффф ќе си пукнам со циклусиве што секогаш ми се непредвидливи и со цистине глупи... аман!
Мене ноќеска многу ме болеше стомакот, ама уште ништо, правев тест -негативен, така да веројатно ќе пристигне кај и да е
Ete sum,utre treba da dobijam,ama najverojatno kje kasni,pa so znam. Bev na kontrola denes se e OK. Za dva meseci pak na kontrola i taka
Драга фала за утехата. Тогаш останав од прва,планирајќи ама со цел дека нема да се фати одмс хахаха. Ништо ние ке си се сакаме па кога биде тогаш нема разочарување !
Еве сум панделка, на одмор бев па некој други оврски и денес вештерката не ме прескокна. Инаку собирам документи за ин витро
Мислиш ќе ми мрдниш Ајде со Господ напред!! И јас сум на тој пат повторно, ќе се дружиме и во вештачко и во труднички