Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Discussion in 'Бременост' started by bik23, Oct 29, 2010.

1. kravce

kravce Форумски идол

Нана мила, ти си ми меѓу најинспиративните жени на форумов, во ниеден момент не се откажа :f: ти испраќаме огромна поддршка и љубов и среќа и тебе и на сите жени кои си сакаат детенце, да не се откажуваат и да учат од тебе :hug: :hug: :hug: се осеќам како да навивам, ама стварно навивам сите три да се фатат ^_^

Bozica1980 likes this.
  2. cecilia

cecilia Популарен член

Прекрасна вест, ти пуштам три среќички за сите три бебенца. :clap:

3. Lori-30

Lori-30 Популарен член

И ние ке се молиме заедно со тебе:) само позитивно:) леле јас се прасував дали си се ресила за еден или два ембриона а ти сега бас изненади со ТРИ :inlove: ти посакуам сите три да успеат:) и мене ме цека усте малку истото тоа, само со еден ембрион, тука немозе повеке...закон!!! се најубаво од срце :inlove:

kravce likes this.
  4. zazarsko

zazarsko Истакнат член

господ да ти помогне сите три да се фатат :l: :l: :l:

5. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

благодарејќи на моите хормони, и твојот пост се расплакав, ти ја пуштам сета среќа во светот да ти се фатат сите 3 бебиња :* :hug: :hug: :party:
    и кога ке дознаиш веднаш да ни кажиш, оти те мислиме

6. lale24

lale24 Истакнат член

Со среќаааааа,ајде после ова кажи дека ке бидеш мамичка... :*

7. fairy88

fairy88 Популарен член

Нана среќно па се надевам дека ќе не израдуваш со тројка :*

8. Delgadina

Delgadina Популарен член

Мила гушки до тебе, ме расплака, хормониве се страшна работа. :inlove: :inlove: :inlove: ти посакувам најубави три буциња :* :*

9. love23

love23 Популарен член

Мила многу ме ирадува по дождот доаѓа сонце сега омарај и ништо не работи за да се фати ембрионот СРЕЌНО!!!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

10. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

ајде со среќа нана2112 па да не израдуваш со тројка :)

11. rak11

rak11 Истакнат член

со среќа нана ајде нека биде тројка да даде бог полни рацете да ви бидат во 2013

12. kuc

kuc Форумски идол

нена2112 честитки и од мене лежи одмарај сега и ке ја добиеш најубавата предновогодишна вест поздрав

13. belcvet

belcvet Истакнат член

Нана ти си најубавото нешто на формуов, огромна испирација и надеж си за сите нас :* ти ја пуштам целата среќа на овој свет твојата желба да стне стварност :inlove: :inlove: :*

kravce likes this.
  14. eci85

eci85 Истакнат член

Супер нана сите сме со тебе само напред :party: ништо и овој месец кај мене :( остана само да чекам ...само Господ знае кога ке биде ;( а толку бев сигурна дека ке станам мамиии како тоа да го осекав длабоко во мене....дека има бебенце но ....ке чекаме следниот месец....ве гушкам сите и ајде сите заедно да се бодриме за да бидеме посилни. :hug:

15. eci85

eci85 Истакнат член

belcvet Tи како си ми?

Зошто ке го писеш овој цај?

16. belcvet

belcvet Истакнат член

девојки знам дека прашањево баш и не му е место во оваа категорија,ама барав и не најдов соодветна. Па ве молам доколку некој знае да ми одговори! Јас закажав да одам на преглед на гинеколог за утре во среда 28.11.2012. Имам болки во долниот дел на стомахот, некаде кај јајниците и сакам да видам на ехо да не има некој проблем. Е сега проблемот е во тоа што ако има некое воспаление недај боже тоа е нели од некоа бактерија и треба да се земе брис да се провери. Ама мене овие денови баш ми се плодни и со мм имавме односи во саботата на 24.11. а и тој ми беше плоден ден. Прашањето ми е дали може да ми се земе брис со тоа што можеби се фатило, дали смеам да правам пап тест, или само може да ме гледа на ехо? Работата е што стварно ме боли многу стомахот, еве и денес ме боли и морам да одам на доктор.

девојки ве молам која знае нека ми пише :*

17. eci85

eci85 Истакнат член

нема место за паника,ми се има слуцувано и мене истото, земи си чај од брусница и болката ке помине,а тоа што сте имале односи со мм нема врска оди нека ти земат брис и кажи му на докторот дека сакаш да станеш мајка и нека те погледне вагинално ке ти каже се но и ти самата ке си видиш колку јајце клетки имаш.јас го направив тоа и сега треба да одам по резултати...бев сигурна дека имам бебенце но ми дојде :( ке чекам да ми помине и одам пак ...

18. elena.mak

elena.mak Популарен член

Кај мене исто што и минатиот месец, си добив поштено вчера ко да не сум ни пробувала да останам трудна... Ме фати малку бесот, признавам, но не се разочарувам, за се си има време и место. Денес сум многу позитивна, среќа што си има сонценце надвор, па имам воља да не се нервирам и да помине и ова премрежје, па си викам ај проклетиве менструални болки ќе станат и породилни некогаш... :D

Lori-30 likes this.
  19. belcvet

belcvet Истакнат член

ти благодарам еци :* ми олесна :sweat: мислев дека не смее да ми земе брис поздравче :hai:

20. Lori-30

Lori-30 Популарен член

само така позитивно, браво!!!