Нана мила, ти си ми меѓу најинспиративните жени на форумов, во ниеден момент не се откажа ти испраќаме огромна поддршка и љубов и среќа и тебе и на сите жени кои си сакаат детенце, да не се откажуваат и да учат од тебе се осеќам како да навивам, ама стварно навивам сите три да се фатат
И ние ке се молиме заедно со тебе само позитивно леле јас се прасував дали си се ресила за еден или два ембриона а ти сега бас изненади со ТРИ ти посакуам сите три да успеат и мене ме цека усте малку истото тоа, само со еден ембрион, тука немозе повеке...закон!!! се најубаво од срце
благодарејќи на моите хормони, и твојот пост се расплакав, ти ја пуштам сета среќа во светот да ти се фатат сите 3 бебиња и кога ке дознаиш веднаш да ни кажиш, оти те мислиме
Мила многу ме ирадува по дождот доаѓа сонце сега омарај и ништо не работи за да се фати ембрионот СРЕЌНО!!!!!!!!
Нана ти си најубавото нешто на формуов, огромна испирација и надеж си за сите нас ти ја пуштам целата среќа на овој свет твојата желба да стне стварност
Супер нана сите сме со тебе само напред ништо и овој месец кај мене остана само да чекам ...само Господ знае кога ке биде а толку бев сигурна дека ке станам мамиии како тоа да го осекав длабоко во мене....дека има бебенце но ....ке чекаме следниот месец....ве гушкам сите и ајде сите заедно да се бодриме за да бидеме посилни.
девојки знам дека прашањево баш и не му е место во оваа категорија,ама барав и не најдов соодветна. Па ве молам доколку некој знае да ми одговори! Јас закажав да одам на преглед на гинеколог за утре во среда 28.11.2012. Имам болки во долниот дел на стомахот, некаде кај јајниците и сакам да видам на ехо да не има некој проблем. Е сега проблемот е во тоа што ако има некое воспаление недај боже тоа е нели од некоа бактерија и треба да се земе брис да се провери. Ама мене овие денови баш ми се плодни и со мм имавме односи во саботата на 24.11. а и тој ми беше плоден ден. Прашањето ми е дали може да ми се земе брис со тоа што можеби се фатило, дали смеам да правам пап тест, или само може да ме гледа на ехо? Работата е што стварно ме боли многу стомахот, еве и денес ме боли и морам да одам на доктор. девојки ве молам која знае нека ми пише
нема место за паника,ми се има слуцувано и мене истото, земи си чај од брусница и болката ке помине,а тоа што сте имале односи со мм нема врска оди нека ти земат брис и кажи му на докторот дека сакаш да станеш мајка и нека те погледне вагинално ке ти каже се но и ти самата ке си видиш колку јајце клетки имаш.јас го направив тоа и сега треба да одам по резултати...бев сигурна дека имам бебенце но ми дојде ке чекам да ми помине и одам пак ...
Кај мене исто што и минатиот месец, си добив поштено вчера ко да не сум ни пробувала да останам трудна... Ме фати малку бесот, признавам, но не се разочарувам, за се си има време и место. Денес сум многу позитивна, среќа што си има сонценце надвор, па имам воља да не се нервирам и да помине и ова премрежје, па си викам ај проклетиве менструални болки ќе станат и породилни некогаш...