Дека го знам во друго светло... @kukla21 Ај кажи што е работа со човекот,некако сите кажуваат позитивни работи само ти нешто не го ОБИЧАШ. Баш сакам да слушнам твое искуство со него
хахахаха. Јас имав мислење дека е шалабајзер. Прочитав и слушнав убави мислења на од феминки тука. Он бил директор на гинекологија. Новата гинекологја е отворена во негово директорување. Имало некоја афера со пациентка, дали починала нешто така. Го смениле и го пратиле во САД. Јас за тој човек кога го запознав и по муабетите што ми ги сврте никогаш не би рекла дека е сериозен човек, најмалку доктор. Професионално може е супер човекот. Појма немам. сум изградила мислење ван медицински круг и средина. Може грешна ми е. Човек што вика дека е вагинолог, а не гинеколог ми звучи многу несериозно мене!
Туууу изгледа докторот ве остави без коментар сите што ве нема Добро утро од мене, ајде прва јас да го скршам мразот
Мене ми преопрачаа 5-6 месеци да не се обидувам,било добро да помине некое време,можеби затоа што кај мене извршија киретажа.
Mene pa i ne mi e nesto simpaticen,ko kasap mi lici. A da snaa mi ja poragjase on postelkata i ja zaboravi,za malku sepsa kje fatese. Pa kiretaza pa da ne kazam sto edvaj ziva glava spasi. Da ne ve plasam mozda sega e po strucen,ova bese 2003-ta. Epa aj dobro utro
Jas i prethodno spomnav,izbrisav se od aplikacii za presmetka na ovulacii me optovaruvaat. A ti ako si imas redovni ciklusi i sama mozes da presmetas,pobaraj online instrukcii,i femina kalendarot ti e dobar
Zdravo devojki, redovno ve citam a eve sega i se zacleniv da go spodelam i moeto iskustvo so vas. I jas so mm se obiduvame nekolku meseci veke za bebce, no za zal nisto. Mene me plasi edna rabota. Sekogas posle odnosot del od spermata mi izleguva, a posle nekoe vreme i na gakjickite zabelezuvam. Dali nekoja od vas imala vakov ili slicen problem. Pozz
Не нападнавте нешто па кај сите ќелави ги најдовте изгледа сите грди фаци се стручни доктори, само одело не му стои подобро од мантил