Денес направив прва инсеминација,во Плодност...докторката не ми даде ништо плус да ставам...ни утрогестан ни ништо...што мислите за ова?позз Господ кај сите рака да стави
Jас од ова најмногу се плашам, да не треба и јас волку да чекам. На тие што ви е дијагностицирано ПЦОС, освен цисти на јајници, што имате покачено? Скриен шеќер? Инсулин? Што се се проверува за да се потврди пцос. Ја прашав матичната, ми рече скриен шекер само да проверам, проверивме, нема, далеку понизок е од граница. Друго?
http://inofolic.rs/ Мене овие ми рече докторот да ги пијам, од Србија ги набавувам. Прочитај си може ќе пронајдеш некој симптом, јас немав ни еден од другите освен нередовните менструации, па сепак имам ПЦОС.
како ги порачуваш? или ти ги носи некој инаку мене циклусот ми е редовен, не е на 28ден, +/- некој ден ама добивам, од другиве симптоми качив на килажа ама постепено последните неколку години и тоа 5-6кг не повеке... ајде нека помине лапароскопијата па ке видеме после ке средуваме што можеме
Majki denes trebase da dobijam,a ja nema uste vesterkata,dobivam na 28 den ni den plus,ni minus,tocna e...napraviv test sega negativen,ima prostor za nadez ili ....
Почекај барем 2 дена и напрај тест. Можеби е рано и не покажува на тест + не е утринска. Повеќе концентрација има така урината. Со среќа, дај боже да има || линии
Aj ke pocekam daj boze site da docekaat,jas planiram vtoro dete,pa si vikam nema da se razocaram i ako ne bide,daj boze kaj vas site prvo ato cekate,pobrzo da docekate..moze ne sum aktivna vo pisuvanje,ama sekogas ve citam