20 semki se seckaat, no ne mnogu sitno.. stavas 1l voda da zovrie sama, pa gi dodavas semkite i 2min samo da vrie i trgas na strana, odma proceduvas zasto ako ti stoi so se semki fakja ligi... si stavas vo bokal i cel den si pies. Dobro e sto nema bas nikakov vkus, isto kako da pies voda abe partalcinja mocav, stvarno e efikasno, cisti besika 7 - 10dena pies..
Моментално немам никаква бактерија, ама како превентива да си знам. Барем нека не скапуват лубениците дома за џабе Фала ти многу.
Devojcici, poznati i novi, samo naminuvam da ve pozdravam i poddrzam vo bitkata Izlegov so dve crtki pred devet meseci od temava posle recisi dve, da ne recam i tri godini obidi. Sakam da vi kazam samo nemoj da gubite nadez! Nemoj da mislite deka matematicki precizno imate ovulacija sekoj mesec. Moeto bidna dva dena pred datumot za dobivanje! Ednas seks, bez krevanje noze na zid, bez pernici pod kukovi, bez zamaranje. Bev bolna prethodno, piev antibiotik i naredniot mesec bidna. Pretgodno imav ispitano se i "za zal" se bese vo red. Mene me utepuvase toa deka se e vo red, a nikako ne uspevase. Nekogas koga akav niz bolnica si vikav daj neka najdat nesto barem da znam zosto ne saka! Nikogas nisto ne ispadna ni kaj mene ni kaj mm. Imavme eden ne tolku dobar spermogram koj se podobri za eden mesec. Kaj mene cista, vodena, koja iscezna so ciklus. Jas se otkazav od bebe iskreno. Mislev da odam inseminacija pa in vitro, ama ne dojde do toa. Nitu ednas ne mi se sovpadna ovulacijata kalendarski i prakticno. Sekoj mesec razlicno. Nadez ima i koga mislite deka nema! Sekoja od vas ke bide majka! Daj boze toa da e sto poskoro! Site ve i ostanete silni!
Zdravo idni mamicki vi posakuvam na site pobrzo da si GI vidime II crtki. Imam Edna dilema denes koga bev vo WC na toaletot bleda krv I mnogu gusta smesa kako szelatin na brisenjeto a treba da dobijam na 29 a me naboluvaat I gradite IMA li nadez za moite || crtki
А можна е овулација? Работете на случајот за секој случај, па можно да е и нешто др... Ти посакувам ||линии
Ti blagodaram mnogu @Bebulleee daj boze da se moite || koj GI cekam cetiri godini posle edno neuspesno ivf a ako proveram preku test ili krv dali ke pokaze nesto ili da da cekam daj boze da mi kasni
Не се оптоварувај прерано. Уживај опушти се, биди полна со надеж и ќе биде верувај ми. Гледаш и самата, се нервираме ама неможиме ништо да постигниме со тоа. Пробај вака, пробај да се опуштиш и ќе биди ќе видиш. Почекај да ти касни и напрај тест. Со среќа
Денес Венера, планетата на љубовта и убавината, влегува во стрелец, вашата 3-та куќа на комуникацијата и идеите. Зошто ја криете невообичаената мисла која ви прелета низ глава? Можеби токму таа може да ве лансира кон ѕвездите. Ова е ден кога треба да зборувате ако сакате да постигнете нешто. Никој нема да го направи тоа наместо вас. Како ми погодиле, баш денеска ке одам кај докторот
Денес денот некако мрачен облачен и само за спење женски, Не ми станува од кревет ама Роденден ми е па морам да направам нешто блакце,Само да ве поздравам и посакам добар ден.
zeniii pomagajte. Pred 3 veceri stavav rakija na vloska da se utoplam i utredenta mi se pojavi nesto na vaginalnite usni....mnoguuu me bole go mackav kantarion.neven.jekoderm ama uste boli. Nekade procitav i sretnav kako slicni sliki na genitalen herpes i upla fativ dali e mozno da se raboti za herpes???? Ve molam pomognete mi
И јас клавам ракија долу и многу ми помага. Посебно при преладени јајници, или болка при менстуација, некоја бактерија. Имам правено муабет и со доктор дека ракијата ги опуштала каналите долу ја топлела матката и што уште не.... Колку е точно незнам
Edinstveni sme eden na drug toj ne mi projavil simpt.mada e nadvor od drzavata a jas od koga staviv rakija mi se pojavi toa. Slikite gi staviv za da mi kazete dali e toa duri utre imam zakazano na gin. Tebe tos moeto ti licese na herpes?