Најсреќен нека е догодина со две бебчиња да го славиш од срце ти посакувам Има ли од тоа благце и за нас малку
Zenicki jas vcera vecer imav so mm odnosi,gledam sega na brisenje ona ligavoto sto se razvlekuva,po kalendar utre ili zadutre mi e ovulacija,inace tocno na 28 dena dobivam,sega se prasuvam toa sekretot e zatoa sto sum vo plodni denovi ili ovulacija e
Sreken rodenden,da ti se ispolni se sto posakuvas,i stani od krevetot za inaet na vremeto ti bidi sonceva ☺
Фала Многу, секако дека станав си направив прекрасна торта вакво време ми ја одзема енергијата некако сепак нема да ми го поквари и овој ден.
Или имаш ставено многу.. или било од порано па кога ја стави ракијата почна да ти лути и се сети дека имаш нешто.
Чекај како мислиш плодни денови ИЛИ овулација Јас колку знам,а може и не знам овулација има кога си во плодни денови или не беше така Значи кога си во плодни денови би требало да има овулација
Tocno staviv mnooogu ogromna kolicina. A ako imam herpes ke ima i mm. Toj nisti nema ja mozebi samo si pravam filmovi deka imam herpes mhm
Da ama neli od plodnite denovi ,ovulacijata e samo vo eden den,i neli ona sekret kako belka od jajce,dali toj sekret go ima togas koga e ovulacijata ili vo plodnite denovi,toa me buni
https://grouper.mk/deal/pavlina-kompletno-ispituvanje-polovi-tiroidni-hormoni Што мислите за понудата?Знам дека одредени хормони се испитуваат во точно определен ден од циклусот, но бидејќи не сум од Скопје, понудава баш ми одговара, е сега колку ќе бидат валидни резултатите не знам...
Да ти кажам право и мене ти сега ме збуни Само можам да ти кажам уживај со мажето овие денови и секој ден впрочем и не мисли многу на плодни денови овулација мовулацијаедностовно водете љубов децо драга by Kili
pavlina voopsto ne e dobra laboratorija, mnogu godini nudat vakvi popusti i nema koj ne se pozalil od niv.
Женски полудеќу ФСХ и ЛХ секогаш на 3ти ден ми биле нормални, сега ми се ептен високи, прв пат ми е вака овој месец. Има ли врска што почнав да пијам Микрооргин, треба да ги пијам уште неколку денови т.е до лапароскопијата?