Еве и јас да пишам на оваа тема, значи имав спонтан пред 5 месеца, последна менструација на 11.11 , добивам на 25-26 дена, е сега симптоми имам незнам...., може си умислувам...., ама истите симптоми ги имам како и претходниот пат , главоболки, запек, краток здив и благи болки во јајниците..., денеска е 25-ти ден и не добив ..... се надевам дека нема да добијам ни утре, ни другиден...уфффф колку долг ден...морав некаде да се искажам, дури ни мм не знае за моите симптоми, се надевам ако е како што мислам.....сакам да го изненадам за нова година!!!!!
Лелеее, и јас едвај чекам да дознаам дали има бебенце. Имав спонтан пред два месеца, само еден циклус помина и одма почнавме, докторката ми дозволи Сега чекам да поминат уште 2-3 дена и да купиме тест, и јас исто се чувствувам како и минатиот пат, многу ми се спие, и блага нелагодност долу во стомакот како пред добивање, вака ми е веќе некое време. Здравје само, ќе даде Господ и ние да се израдуваме и се да биде во ред
neznam sto mi se slucuva na gakite i na maramicata koga se brisav imase crna fleka no ne e krv mokracata mi e cista ke poludam
prethodniot mesec mi dojde na 8 ama nemam simtomi za dobivanje posle sekoe jadenje mi se gadi i po cel den samo lezam
Здраво Нана, Можеш и денеска да направиш дома еден тест, не е рано зашто утре е 30 ден од менструацијата. Ти посакувам од све срце да ги видиш твоите две цртки овој пат Поздрав
^ ама нана е со ин витро, колку што имам читано се чека до 15 дена после трансферот за тестот на бременост. Ајде нана, во понеделник ќе правиш тест преку крв така? Чекаме само убави вести За крвта, јави му се на гинекологот најубаво
neznam mislam da probam so test preku krv da probam da napravam a kolku e vrednosta na krvta za da se potvrdi bremenost
Мислам дека треба да биде над 50, но ти ако си останата, дај боже, тогаш ќе биде повеќе од 50, посебно ако е близначна бременост. Ти посакувам многу среќа. поз
test ke pravam vo ponedelnik vo sk tuka vo nasata bolnica ne pravat test za bremenost so mm vo crkva si zapalivme sveki. i se pomoliv na bogorodica da me blagoslovi vo ponedelnik makar i so edno bebe sega samo pozitivno ke mislam da bide se vo red. se javiv vo remedika kazav deka imam crnokafeava fleka na gakite i na v.maramica i rekoa strogo lezenje i miruvanje. i vo ponedelnik da odam za sk i da pravam test preku krv samo bogorodica i boga da me cuvat da bide se vo red da ima 2crti
Луге јас немоѓжам да чекам,за колку време се прави тест ако може да ми кажете,последо добивање ми беше на 27 ноември,а сек.однос на 2 ри декември од кога да рачунам за тест од добивање или од односот,неможам да чекам да ми касни дури до 27 ми затоа,ако знае некој нека ми помогне пошто сум многу нестрплива
Штом си добила на 27 Ноември дури од утре ти почнуваат плодните денови па се до понедалник-вторник, зависи на колку дена ти иде циклусот. И да си имала односи досега многу мали се шансите за забременување, и за било какви симптоми.
Што значти тоа дека сперм. изумреле до денеска,пошто имам читано дека живеат 24 часа.Можеби би требало пак да се обидеме утре м?А за колку време се открива бременост на тест,мислам дека викаат две недели после односот?
im se molam na boga i na majka bogorodica da me zastitat utre da ne mi dojde i narednite 9 meseci i da me blagoslovat so bebe
Јас најискрено и од ти посакувам да си се израдуваш со две цртки и дај боже поскоро да не израдуваш со позитивен тест