Едвај чекам лелелелелелелеле. Немој да мислиш дека тој ќе се скрши што и да се случи, тие се многу посилни од нас да знаеш. А ако се убави вести ќе биде скроз еуфорија кај сите и кај нас тука )
Благодарам драги мои. Сепак морам да отидам на лекар. Месецов не беше се нормално. Ве гушкам сите по ред. Тажна ми е душава многу.
Жал ми е @bela.m навистина мислев дека ќе слушниме убави вести. Ама нема откажување, со нови сили одиме понатаму
Уффффф Не биди тажна душо, ќе биде наредниот месец. Оди кај докторката за да се види зошто ти било такво крварењето, па со поголеми сили напред
Oli denes nema nikakov znak...vcera me bolea jajnicite malce i mislev gotovo..n brisenje nekoja rozeva linija denes nema niso..ne znam so dda mislam..moze ke dojde pokasno
Ајде женски нема губење надеж. Јас пошто претежно одмарам овие денови, свашта ми помина низ глава. 3 циклуси нормално ќе почекам за обиди, потоа уште 3 да се фати природно, и ако така не бива ќе одам на инсеминација.
ќе биде, еден ден сите ќе се радуваме п.с. и јас паднав месецов и тоа добив резултати 5 дена порано морам да се потрудам повеќе наредниот месец
Моето фоликулче денес е 20мм значи расти, овулација ќе имам кај да е значи фрлање на работа, иако шансите не се многу големи заради лошиот спермограм, ама надежта последна умира. Плус пак имам уреаплазма, а ја "излечив" пред месец и пол