Ке се помешам и јас малку.. мм пиеше сумамед, јас Еритромицин мислам беа ако не сум грешка... башка ме чистеше докторката со нешто лила, газа со памук и во мене..
А кога ти е последна менструација? Обичен тест само правеше? Јас правев пред една недела и негативен беше.. избрзав од љубопитност, сега ден ми доцни и не се давам ке чекам уште 2, 3
Po posledno 30 septemvri otkako piev 3dozi klomifen mi idi na 29 dena znaci na 29ti trebase,praev pred 3dena negativen self clear i sega uste 3 dena ( znaci 6) pak negativen sure chek ama sega i so primanje gol kol na tecnosti deneska eve 7 den kako ne dobiv i ke cekam uste 2dena pa zdravje pon preku krv
Eritromicin obicno se dava za infekcii na koza,bolest narecena eritrazma.A toa lila so pamuk sto te cistela doktorkata e hipermangan:go davaat za kapenje na bebe koga ke se potseci i za nas protiv infekcii obicno belo pranje ama odmivanje ednas nedelno.
Како бе бактерија,ХПВ е вирус ги има околу 100видови од кои неколку се високоризични. Можеби дотичната имала многу кондиломи и затоа се решиле за царски да не ризикуваат да се зарази бебето.И друго може со години да го носиш вирусот меѓутоа се активира при пад на имунитет.
Девојки јас малку ќе ве напуштам од темава и од вештачко .. Здравјето не ми добро по инвитрото , само што си одам од ургентен . Притисокот 150/110 со пулс 120 Резултат на пореметување на хормони , имам среќа што брзо реагирав . Сакаа да ме заджат , но ме препратија на ендокринологија. Депресијата ме стигна , колку што бев јака сега веќе паднав и не сум способна за ништо . Знаете дека сите ве сакам , за било што тука сум секогаш за вас Честитки до сите идни мами , и ви пуштам среќа на тие што се во исчекување .
Konecnoooooooo Vaka sekoj den da se redite edna po edna vo ''Trudnicki'' Cestitki milo so lesno da si ja iznosish bremenosta
Konecnoooooooo Vaka sekoj den da se redite edna po edna vo ''Trudnicki'' Cestitki milo so lesno da si ja iznosish bremenosta
Се извади денов со твојата информација, може да се каже сега дека е убав! Бебче да расте, радоста никогаш да не спласне! Со лесно
Со Еритромицин ја излечив како @mariz ама мене докторката ми кажа дека не е опасна за пораѓај, дека може да доведе само до предвремено пораѓање, но на родилен канал не смета.
Аааааааааааааааа ти рекооооов?????? Знаеееев!!!!!! Лелелелеллелеллелелел колку ме израдва! Ма знаев дека си печена Да си уживаш во бременоста, да си имаш најубава бременост! И повлечи не и другите за нос, да не фати мајата Конечно || Знаев дека е редно за две црти. Уф ме стопи со веста Те гушкам!!!
Добро вечер од мене, не ви посакав убаво утро ама ќе ви посакам НАЈУБАВА жешка вечер во вашите спални соби. - Цел ден го поминав надвор и сега мислам дека ќе го сварам гравот (ќе настинам) Веднаш превземам мерки, за да имам сила да се фрлам во погон за бебуш. Ве гушкам сите
Seuste ne mi se veruva...fala vi na site prekrasni feminki koi vo izminative meseci mi bevte podrska ve povlekuvam site za nos za sto poskoro da si dobiete || ve gushkam site