Cestitki za Lavica! Neka pravi mesto za site nas vo tridnicki! Daj boze da imash bremenost kako od kniga
Добро утро женички, имајте убав ден и убав викенд, бидете ми позитивни и насмеани! Кај мене ништо ново. Хоти, те чекаме понеделник да направиш тест и да не израдуваш, па заедно со Лавица да се дружите во труднички Ама имаше уште некоја во недела требаше да не добие, да не барам сега назад сама да се јави да каже како е
Бокаче ќе биде не се нервирај, се додека има решение има и надеж. Одмори сега па идеме со нови сили. Тука сме со тебе те сакаме
Jas vcera kasno vecerta dobiv me razbudi od spienje :/ ama uste ne e sveza krv tuku kafeava kako rozeva...izgleda ke treba da odam na doktor pak Oli ti posakuvam i ti kako lavica da ni kazis pozitivni rezultati imajte ubav den
Најмила тиииии, ми го разубави денов. Потскокнав кога прочитав. Многу те гушкам. Лесна и прекрасна бременост драга
Женски ај ако сака некоја што има правено лапароскопија да ми кажи колку време крвареше после операција. Недела и пол помина, јас сеуште крварам, денес ептен интензивно. Нормално ли е?