blagodaram na site.......... poskoro kaj site samo pozitivni testovi i detski nasmevki da gi krasat domovite
Jas da ve pozdravam i pokanam na ,denes mi e rodenden,mm go prativ vo crkva a jas odmaram 5den od transfer.Pozdrav,imajte ubav praznicen den.
@bokace биди силна, коцките еден ден ќе се наредат и секогаш имај на ум дека после дождот доаѓа сонце. Биди силна!
@bokace биди силна ќе помине и оваа мака и дај Боже да се ги видиш // цртки @Аcka22 Честиткиии и со лесно...бледа втора линија-бебче @manako1 Среќен Роденден мила
Опа батооо!!! Ацке, честито, лесна бременост ти посакувам Темава стана попрекрасна овие денови, ја разубавивте со позитивни тестови
@Acka22 честиткиииии лесна и прекрасна бременост. Влечи нога и ти утре нов позитивен тест да имаме @manako1 среќен роденден, жива и здрава и убаво да си поминеш
@manako1 sreken rodenden draga najubav da ti bide Ajdeeee 3 test pozitiven za samo nedela dena ajde feminki da skrsime mrazot i rekordot mesecov!!! Ajde na site vi posakuvam 2 liniicki )) @Acka22 cestitkii
Да ви кажам , хормоните горе доле ок се. Но имаше една нивна грешка каде што беше шекерот 12,7 и пак ми зимаа крв за да биде 4,8 Инсулинот е висок па во петок ќе правам скриен шеќер . Ќе мора да зборам во петок пак за хормоните да не има грешка како со шеќерот. Не бев ни јадена ни пиена .
@Acka22 честитки Мила, со најубаво @manako1 среќен роденден, сите желби стварност. Најбитната и најголемата во најбрзо да ти се оствари
Манако, среќен роденден, се најубаво! И остварување на најголемата желба! Замисли и дувни ги свеќиве!
А Т3 и Т4 провери,овие твои симптоми може а и не мора да се од тироидна. Мое лаичко мислење е оваа. Секое добро ти посакувам
Кортисол прв пат испитувам , схбг исто прв пат испитувам , андростендионе исто. Мислам дека @alisijad ги имаше овие испитано ?
@bokace нели ние сме борци, најсилните борци! Ти посакувам мила што побргу да ти помине овој кошмр и да те направи посилна за еден ден да се сеќаваш колку тешко беше да стигнеш до полни раце, а ќе те нервира за една глупава ситница