1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Значи циклусот ти е 28 дена?

2. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.618
    Допаѓања:
    35.539
    Не секогаш.

Последна измена: 9 ноември 2016
  3. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.618
    Допаѓања:
    35.539
    Сега очекувам да е 29.

Бидејќи на 15ти ден овулирав.

Едит. Вообичаено циклусот ми е од 30 до 32 дена. Со прегнилот излезе на 15ти ден да ми е овулација и бидејќи секогаш добивам 14 дена по овулација, затоа очекувам да ми е овој циклус 29 дена.
    Ме измачи кукла, возам и пишувам од тел. на семафор на црвено додека стојам :lol:

Последна измена: 9 ноември 2016
    На Bebulleee, dunika, irenna и 2 други им се допаѓа ова.
  4. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740

Безбедноста прва.

На pandelka, Bebulleee и 0ли им се допаѓа ова.
  5. Вереничка

Вереничка Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2016
    Пораки:
    1.139
    Допаѓања:
    1.710
    Идни мамички како сте? :*
    Ве нема нешто, или и вие како времето, облачни, тмурни, без насмевка? :?: Јас сум така така. Осеќам некоја напнатост, а за една недела треба да не добијам. Синоќа се растажив малку, во разговор со мм и мала расправија и ми рече дека сум во пмс :| Не знам, можеби е вистина за овие два дена плачев 3 пати :wasntme: Значи ли тоа дека ништо и овој месец..
    Ајде нови две цртички II за убав ден! :f:

6. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.328
    jas se ubiv od placenje pred da dobijam pozitiven test. i maz mi mi vikase deka sum u pms,t.e. siguren bese - ama ete gresel. ne se razocaruvaj predvreme ;)

На hotiie, Acka22, Bebulleee и 2 други им се допаѓа ова.
  7. SophiaBella

SophiaBella Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    1.538
    Допаѓања:
    4.885
    Здраво и од мене :) Јас очекувам за 5-6 дена да (не) добијам. Последните неколку дена се осеќам преизнемоштено, само ми се спие, на вежбање немам енергија скроз, правам паузи насекое, воопшто не сум во форма. Шо мислите можно е една недела после овулацијата да имам вакви симптоми ако се фатило? Јас мислам многу рано е за било каков симптом и сигурно си прам филмој. Можи да е од покачениот прогестерон ваква изнемоштеност?

8. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.984
    Што се нервираш ?
    Маж ми не само дека сум во пмс , ми кажал дека и за на психијатар сум.
    А најново му беше , па ти жено ако ги средиш хормоните ќе забремениш природно . Сакав да му се свртам од што од плунка ле бе :lol::headbang:

Кај мене пак кафеаво , и ако не пробие сега и , и текне на вештеркава да ме заобиколи да знаете дека Бардовци сум ]:)

На mal.ecka, hotiie, Bebulleee и 4 други им се допаѓа ова.
  9. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.851
    Допаѓања:
    95.305
    @Вереничка за кратко ке се смееш,потсвеста си игра со тебе,и да не е класичен ПМС ке се расплачеш од напнатост и исчекување...Не е лесно да си жена,би требало да уживаме најмногу во овој секс без грижи и пазење,ама пуста желба:?:.Инаку јас сум во очекување да прсне г-динот фоликул и да си го направи своето,па Дедо Мраз да ме израдува со најубавиот нематеријален подарок-па многу ли барам:hug:.Истото Ви го посакувам на сите поготово на хероините што подолго чекаат,бар 5 x || до нова година;)

На *sisi*, mal.ecka, hotiie и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Вереничка

Вереничка Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2016
    Пораки:
    1.139
    Допаѓања:
    1.710
    Не, не, погрешно си разбрала, синоќа ми рече дека сум во пмс, а во слободно време ме праќа на психијатар хахахахаха :rofl: Инаку и мојот е специјалист како твојот, кога ќе сум се смирела, кога нема да бидам нервозна итн тогаш ќе забременам. Ми иде.. :muscle:

На hotiie, Bebulleee, 0ли и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Вереничка

Вереничка Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2016
    Пораки:
    1.139
    Допаѓања:
    1.710
    Дај боже на сите да ни дојде Нова година порано! :inlove:

На Valentina888, kukla21, hotiie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. podravka

podravka Популарен член

Се зачлени на:
    11 март 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    5.496
    I mene stalno me prakal na psihijatar ne si sama ....hehehe

На Вереничка и bokace им се допаѓа ова.
  13. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.984
    Маживе бетер од жени испаднаа.
    Веќе не се ни карам ни нервирам за неговите муабети.
    Кога сум лута , гадна сум на уста и не сакам дополнително нервози да си имам.

Од дамна не ме пратил на психијатар , може сватил дека и тој нема да испадне на крај со мене :lol::lol:

На hotiie и podravka им се допаѓа ова.
  14. Lavica2016

Lavica2016 Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Jas mislam deka ovoj mesec seuste ne e zavrsen so prijatni iznenaduvanja i kaj i da e ocekuvam da pise uste nekoja da se raduvame zaedno i za nea:)
    Jas denes ke idam na ginekolog..ne znam dali ke se vidi nesto ama prevozdbudena sum...se obiduvam da ne mislam i da se odnesuvam.ok ama taka nekako mi e ispomesano se..
    Inace so placenjeto bas vcera si poplakav u kola koa si se vozev...od nigde nikade se zamisliv za nekoi raboti i si se iznaplakav posteno...koa stignav doma mu se iznarazvikav na mm.
    Pa ni pravese rucek se smriv i posle se bese ok..mi bese zal so mu se iznarzvikav taka..:)
    Ubav den na site;)

На hotiie, 0ли, SophiaBella и 3 други им се допаѓа ова.
  15. babyhope

babyhope Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2015
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    986
    Денеска и утре му е мајката, месецов МОРА да биде!!!

На Valentina888, 0ли, dunika и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. hotiie

hotiie Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    253
    eve jas da se priklucam i mene mi kasnese po 2 nedeli prvite obidi otkako pomina vreme koga mi prepisaa klomifen terapija 3 meseci 5 dena po 2 apcinja mislam bese mi se normalizira ama eve sega ovaj mesec 1 ned mi kasnese :/ nesakam da ti nametnuvam losi misli ama kaj sekoja zena ima cisti za koi ne ni znaat deka gi imaat i koga tie ke dostignat odredena golemina sami pukaat i mislime deka ni doslo 2 pati mesecot, druga opcija kasna ovulacija ( vo plodnite denovi ne puknale folikulite ) puknale pokasno ...daj boze dae drugo i da imas pozitiven rezultat

На Valentina888 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. hotiie

hotiie Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    253
    pola godina i ne e taka golem period neli od togas pocnuvaat so podetalni ispituvanja kako hsg spermogram i spermokultura , hormoni i slicno ... hmm ako gledas taka site to go kazuvaat a najmnogu mene me iritira sega so praznicive deka pocesto se gledam so site i mi se zdosadija prasanjata : kaj vas ima nesto novo ? dali planirate deca ? ti koga planiras da rodis ? da ne si trudna ? koga ti e terminot za poragaj ? ( a jas od terapii se podzdebeliv malku ) i taka natamu....se sto si e nase ke si dojdi ama od neposakani prasanja i soveti preku glava mi e

18. hotiie

hotiie Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    253
    cestitki i lesna bremenost :)

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. hotiie

hotiie Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    253
    Sreken rodenden so malo zakasnuvanje sega procitav :) ti kako si kako se custvuvas ? uste 1 ned i da utvrdis bremenost :)

20. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.618
    Допаѓања:
    35.539
    Здраво женички, хаос ми е денов. Само да ве поздравам, имајте убав и позитивен ден! :*

:sun:

На Acka22, Bebulleee, hotiie и 2 други им се допаѓа ова.