Да се надеваме на тоа Лори и на твоја глава исто Јас не знам како да сум по оптимист овој месец и се надевам дека ќе ми се случи чудо, како да имам некоја доверба во себе, незнам сеуште е рано па ќе пукнам уште една недела кој ќе почека Поздрав
Оф ова чекањеее неможам да дочекам сакам што побрзо да видам 2 цртки Дај Боже сите што си чекаме бебенце да се израдуваме овој месец пред НОВА ГОДИНА па да имаме уште една причина за славење Со среќа на сите
Slimy: Ke si cekame i ke si docekame, ja bev deneska pak i verojatno transferot ke mi bide za vikendov, taka da ke imam rezultat tocno za nova godina, se nadevam samo pozitiven, mada se plasam...no nadezta posledna umira, ajde Bog mil ke ni pomogne da si dobieme edno nezaboravno novogodisno paketce
zdravo sakam da prasam dale e rano da se napravi test za bremenost posle 3 dena zadocnuvanje? molam odgovor
Ти благодарам Силк, само многу ми се лоси од терапијава незнам како ке издрзам до тогас...но за едно ангелче СЕ ке истрпам
Немај гајле ќе се навикнеш до тогаш на терапијата па полесно ќе ти биде, а плус ова ти е само припрема пошто после па ќе ти се лоши од бебето па...
дај бозе сите да се израдуваме...јас еве се прибрав полека собирам нови сили да биде се убаво господее да успееме сите само нз засто бо последно време кога ке видам трудница мн тешко ми паѓа ми се плаче
Ви посакувам на сите во новата (а може и кон крајот на оваа) година да си ги видите вашите ||. Само без нервози, опуштено! Лори, со среќа со трансферот!
Секако дека вреди да трпиш све, секоја од нас овде што пишува има трпено све и сешто, и сме навикнати но вреди да се жртвуваш.Кога ќе ги видиш твоите две цртки и твоето бебе после све ќе ти помине. Гледај само напред и надевај дека ќе заврши твојата неизвесност веќе. Поздрав до сите,
Женски кај мене ништо...ми дојде синоќа.... Лори ти ја посакувам целата среќа на светот....се да помине во најдобар ред,да ни кажеш,дека конечно ке бидеш мама....поздравче и со среќа!!
aman veke .....koj ceka docekuva mi dojde ciklusot se osikam katastrofa aman i ovaa nova godina li nema da se izraduvame deckiiii aa
А ако биде баш за Божиќ изненадувањето а? Нели супер ќе биде? Ти посакувам повеќе среќа следниот месец