Добро утро убави женички @Оли да не е овулација? Загревајте го креветот Иначе да ве прашам, сабалјево имам мн болки т.е грчеви во матката можно е од естрофемот?
Да не пишеше за фоликулите ..ќе ти речев нешто друго да не е ..ама па и рано е некако една недела по менструација.. не знам ајде можеби е овулација!
Добро утро и од мене повелете на утринско кафенце Оли, можеби е рана овулација...во секој случај не испуштајте го денов и ноќта се разбира Јас вчера и доцна вечерта имав многу јаки болки во стомакот и левиот јајник....сабајлево базална 36,8-под пазуви-немам др.топломер, тој ми е еден дома денеска ми е 27 ден од циклус, добивам обично на 29, нз што да мислам, многу се надевам месецов, а деновите години ми се чинат. Ве гушкам сите
Dobro uto dragi moi zenicki jas sum na 24 den od ciklus pa si cekam uste 2 - 3 dena ke dojde ili nema da dojde samo toa mi se vrti vo glava Ajde ubav den na site
Креветот ни е прегреан ама докторот вчера ги гледаше фоликулите и рече дека се мали за 13-ти ден. Поверојатно ми е некако дека нема да имам овулација. Кај тебе грчевите се можеби реакција пред овулација. А и естрофемот ти го подготвува ѕидот. Без гајле, супер си Бејби, малечки се фоликулите, рано ми е за овулација или нема да ја имам овој месец. Ќе одам за некој ден пак да видиме дали пркнале Ама кај тебе ми мириса на нештоооо! Два дена пред добивање убава темература си имаш Рилекс со нешто што те прави насмеана и ќе си чекаме || ок? Вереничка Уф што ми е убаво кога сте вака активни
Уф, Оли,да знаеш само колку сум нервозна, немам трпение за ништо, ама ај, пак ќе речам нека е за арно.Ќе ми простат тие околу мене, само да има две црти
Да Додека јас правев пап и микробиолошки, тој спермограм и спермокултура во септември направи. Нормозооспермија беше напишано. Во меѓувреме од тогаш пие цинк, витамин ц, б-комплекс, мултивитамини, јаткасти, мед, активен е и здраво се храни. Ќе правиме сега во декември пак спермограм, таман три месеци од претходниот.
Да, добар му беше, број во ејакулат и живи имаше голем процент. За морфологијата не знаеме бидејќи во Адриалаб нема за тоа. Следно во Авицена океј е да прави?
Леле да, и мене ме плаши дека немаше морфологија во Адриалаб ни па во болницата имаше и сега мисла ми е
Мене втората ми ја правеа така, без следење фоликули. Не знам зашо го прават тоа - ама го прават. И интересно е што го погодија денот, пошо сабајлето пред инсеминација, Трајанова ме виде на ехо и фоликулот беше пред пукање.
Знам, хормони дивеат, нормално е да си напната. Обиди се да се занимаваш со нешто, за свое добро. Другите нека трпат, се работи за две цртки, оправдано е
Чекајте да ви кажам и ова. Ноќеска ме разбуди мачнина и повратив Скроз заборавив на ова Страшно поспана и изморена, ниска температура, розево на бришење на 14ти ден од циклус, менструални болки, вчера на ехо мали фоликули и добар ендометрум, повраќање ноќеска А бе бог да чува, ела најди нзс! Штета што нема смајли што се крсти со лева рака.